FOTO: autorka
Hrníčkový recept na velikonočního beránka pro ženy, které nestíhají
11. 4. 2020Ještě jste nestihli upéct velikonočního beránka? Zde je jednoduchý, rodiiný recept na výrobu nejrychlejšího velikonočního beránka, který chutná výborně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.3.2016 14:23
Kynou mi bochánky, peču pro každého syna, 1 beránka už dostala vnuka a dnes upeču beránka Vandy. Tak jdu na to :-)
Jana Šenbergerová
25.3.2016 14:01
Povedl se! Já musím své beránky ukecávat, aby formu opustili bez utržení ucha, či dokonce i hlavy. Letos budu experimentovat s ořechovým těstem. Dám vědět, jak to dopadlo. :-)
Všem pekařkám přeji, aby se beránek nepřipálil, ochotně se vyklopil a všem chutnal, ale hlavně aby byla pohoda, třeba i bez beránka. :-)
Alena Vávrová
25.3.2016 12:11
Teprve se chystám péct. Formu mám keramickou a recept osvědčený, upravený podle velikosti formy. Ovšem také ctím pravidlo, že v jednoduchosti je krása, tak ten tvůj hrnkový asi také vyzkouším. Dík.
Hana Rypáčková
25.3.2016 09:30
Hrnkové mám ráda...Ale jedeme na výkrm a nepeču...Mám jen perníkového...Hezké svátky...
Jarmila Komberec Jakubcová
25.3.2016 08:21
Vanda šikulka - tvůj recept mám chuť zkusit, připadá mi to rychlé.Tak dík a užívej si krásné velikokoce. Za zajímavý recept ti dám 5 hvězdiček
Jitka Chodorová
25.3.2016 07:23
Hezky podaný velikonoční pozdrav, u nás by sice beránka nikdo nejedl, a taky nemám tu formu, ale při tvém podání bych skoro měla chuť to změnit. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA