Ilustrační foto: ingimage.com
Mindráky s věkem nezmizí
23. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
25.3.2016 10:03
Oprava: ...i když jsem měla křivé nohy,.. a to do "O" - "kočárové nohy"
Dagmar Bartušková
25.3.2016 09:25
Mindráky jsem naštěstí netrpěla. Pro naše jsem byla vždycky fešajda, jak mi říkali, i kdybych měla třeba křivé nohy.
Hana Šimková
25.3.2016 08:31
Moje kamarádka říká:"Komu se nelíbím,ať se na mne nedívá".Člověk se musí příjmout takový , jaký je.Hlavně když je to člověk člověčí.
Drahomíra Stínilová
25.3.2016 01:03
Dobrý článek, jakoby byl o mně. Moje maminka mi šila pro zábavu šaty. Musely být přes prsa stažené nejmíň o číslo, jinak jsem je nenosila. Myslela jsem si za mlada, že jsem tlustá a ošklivá. Teď když se dívám na staré fotky, tak si říkám - jak jsem byla hloupá. Chodila jsem na step a pohybovou výchovu k paní Fričové do Lucerny. A ta vždycky říkala: Dámy, nevadí co vám vlaje navíc ve předu, nebo vzadu, ale hlavně když chodíte rovně, lehce a neklátíte se.
Zuzana Pivcová
24.3.2016 21:47
Ano, ano, mohla bych to potvrdit i podle sebe, co jsem v mládí slýchala a jak jsem si to v sobě dlouhá léta uchovávala. Ale věřte, nevěřte, dnes ze svého vzhledu opravdu mindráky nemám, jsem s ním srozuměna.
Zdenka Jírová
24.3.2016 21:20
Dost pravdivý článek. Každá má "své slabé místo" a jen těžko se nechá přesvědčit, že je to vlastně její přednost-
Alena Tollarová
24.3.2016 20:45
Můj celoživotní mindrák byl vyléčen, když jsem byla Poprvé v lázních. Takže s titulkem nesouhlasím.
Hana Rypáčková
24.3.2016 20:22
Ivanko, vždyť si mnozí vlasy žehlí, aby je měli rovné.... Nikdo není dokonalý....
Hana Rypáčková
24.3.2016 20:13
Nikdy jsem si žádné své fyziologické nedostatky nepřipouštěla, každý je nějaký.Ale teď, když jsem si článek přečetla , je jako o mně. Jsem zřejmě ze selského rodu /jen aby mě nohy dobře sloužily/ a mám velká prsa /jen aby byla zdravá/, ruce mám hubené a kostnaté /jen abych se s nimi obsloužila/. Lidé nejsou jak přes kopírák. Žádný mindráček si nepřipustím a doufám i nadále budu spokojená s tím, co jsem do vínku dostala... Nejlepší lék na mindráky je vědomí, že může být hůř.
Naděžda Špásová
24.3.2016 19:48
Bohužel, musím souhlasit. Mindráky mám od dětství a je pravda, že se lety hodně obrousily, přesto tam uvnitř pořád jsou. Mě zase pořád říkali, že mám velký zadek a že budu po své matce. Byla malá a měla asi 120 kg. Zatím mi do toho, zaplať pánbůh, ještě hodně chybí a pokud se něco nestane, tak to tak i zůstane. Ale vždycky mi hrozně vadilo, když mi někdo, kdo mě delší dobu neviděl řekl, že jsem ztloustla. V tu chvíli jsem ho nenáviděla. Dneska jsem, hlavně po mé nemoci, celkem nad věcí, i když se musím držet na uzdě, co se jídla týče.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA