Mindráky s věkem nezmizí
Ilustrační foto: ingimage.com

Mindráky s věkem nezmizí

23. 3. 2016
nadváha životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Oprava: ...i když jsem měla křivé nohy,.. a to do "O" - "kočárové nohy"
Dagmar Bartušková
Mindráky jsem naštěstí netrpěla. Pro naše jsem byla vždycky fešajda, jak mi říkali, i kdybych měla třeba křivé nohy.
Hana Šimková
Moje kamarádka říká:"Komu se nelíbím,ať se na mne nedívá".Člověk se musí příjmout takový , jaký je.Hlavně když je to člověk člověčí.
Drahomíra Stínilová
Dobrý článek, jakoby byl o mně. Moje maminka mi šila pro zábavu šaty. Musely být přes prsa stažené nejmíň o číslo, jinak jsem je nenosila. Myslela jsem si za mlada, že jsem tlustá a ošklivá. Teď když se dívám na staré fotky, tak si říkám - jak jsem byla hloupá. Chodila jsem na step a pohybovou výchovu k paní Fričové do Lucerny. A ta vždycky říkala: Dámy, nevadí co vám vlaje navíc ve předu, nebo vzadu, ale hlavně když chodíte rovně, lehce a neklátíte se.
Zuzana Pivcová
Ano, ano, mohla bych to potvrdit i podle sebe, co jsem v mládí slýchala a jak jsem si to v sobě dlouhá léta uchovávala. Ale věřte, nevěřte, dnes ze svého vzhledu opravdu mindráky nemám, jsem s ním srozuměna.
Zdenka Jírová
Dost pravdivý článek. Každá má "své slabé místo" a jen těžko se nechá přesvědčit, že je to vlastně její přednost-
Alena Tollarová
Můj celoživotní mindrák byl vyléčen, když jsem byla Poprvé v lázních. Takže s titulkem nesouhlasím.
Hana Rypáčková
Ivanko, vždyť si mnozí vlasy žehlí, aby je měli rovné.... Nikdo není dokonalý....
Hana Rypáčková
Nikdy jsem si žádné své fyziologické nedostatky nepřipouštěla, každý je nějaký.Ale teď, když jsem si článek přečetla , je jako o mně. Jsem zřejmě ze selského rodu /jen aby mě nohy dobře sloužily/ a mám velká prsa /jen aby byla zdravá/, ruce mám hubené a kostnaté /jen abych se s nimi obsloužila/. Lidé nejsou jak přes kopírák. Žádný mindráček si nepřipustím a doufám i nadále budu spokojená s tím, co jsem do vínku dostala... Nejlepší lék na mindráky je vědomí, že může být hůř.
Naděžda Špásová
Bohužel, musím souhlasit. Mindráky mám od dětství a je pravda, že se lety hodně obrousily, přesto tam uvnitř pořád jsou. Mě zase pořád říkali, že mám velký zadek a že budu po své matce. Byla malá a měla asi 120 kg. Zatím mi do toho, zaplať pánbůh, ještě hodně chybí a pokud se něco nestane, tak to tak i zůstane. Ale vždycky mi hrozně vadilo, když mi někdo, kdo mě delší dobu neviděl řekl, že jsem ztloustla. V tu chvíli jsem ho nenáviděla. Dneska jsem, hlavně po mé nemoci, celkem nad věcí, i když se musím držet na uzdě, co se jídla týče.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%