Mindráky s věkem nezmizí
Ilustrační foto: ingimage.com

Mindráky s věkem nezmizí

23. 3. 2016
nadváha životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Moc pěkně popsaný článek.Určitě bych nechtěla někoho hodnoti,ale když se rozhlédnete kolem a vidíte mladé dívky a ženy,jak jim přetéká všechno sádlo co za svůj věk na sobě nahromadily, tak bohužel nemohu říct,že je tato přitažlivá.slečna,žena..A ještě si pochutnává na dortu Pokud si na sebe narve bokovky,.či elastáky krátké tričko.bundičku do pasu.To je pane krása!!!Každá když vyjde mezi ,tak by se měl podívat do zrcadla.Není ošklivých žen,každá žena přece ví,co ji sluší a čeho se má vyvarovat.Nosím poslední dobou více kalhoty.Ale žena se stává ženou pouze v sukni a v šatech.A všimly jste si,že hodně ženy začaly nosit sukně a šaty?
Jarmila Komberec Jakubcová
ž pozdního věku si přinášíme určité návyky či zvyky z mládí. S tím souhlasím. Já nerada nosím kalhoty, nejlépe se cítím v rovné sukni a v zimě nosím silnější punčocháče s kozačkami. Ke kalhotům se uchyluji jen v největší nouzi. Pracovala jsem celý život v prostředí, kde se nosili sukně, halenky či kostýmky s lodičkami.Ale i na škole jsem se oblékala podobně. Tak i moje maminka vždy chodila pečlivě oblékaná a tatínek snad nosil kravatu i když by šel vynést odpadky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%