FOTO: autorka
Galerie kraslic v Libotenicích
12. 4. 2020Někdy se musím usmívat pod vousky. To, když si uvědomím, v jak bohatém kraji žiju. Praotec Čech to zařídil velice dobře a moji předci vlastně taky. Kromě pouště mám v nejbližším okolí snad opravdu všechno. Včetně Galerie kraslic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.3.2016 13:54
Odtamtud bych asi nebyla schopná odejít, aby mi něco neuniklo. Krása nesmírná! Kdysi mě to bavilo. Zkusila jsem si batikování, zdobení slámou, voskový reliéf, ale nejvíc mě bavilo vyškrabování. Teď, když vidím, to možná zase někdy zkusím. Dana Zátopková je dobrá, že?
Ali, dík. Je to lepší než dárek do ruky.
Dana Kolářová
25.3.2016 12:24
Kouzelná přehlídka velikonočních kraslic až oči přechází z tolika barev. Děkuji za zprostředkování.
Dagmar Bartušková
25.3.2016 11:47
Jedna kraslice hezčí než druhá. Tak to Ti Álo závidím, tu výstavu bych také ráda viděla. Obdivuji tu nimravou práci maléreček, jejich zručnost, nápady a hlavně trpělivost. Je to kumšt!
VANDA Blaškovič
25.3.2016 11:02
Krásné, Aleno! Mne se nejvíce líbí batikovaná vajíčka rostlinkama. Také se o to pokouším, ale u mne je to opravdu lidová tvorba. No, kdo umí, umí !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA