FOTO: autorka
Galerie kraslic v Libotenicích
12. 4. 2020Někdy se musím usmívat pod vousky. To, když si uvědomím, v jak bohatém kraji žiju. Praotec Čech to zařídil velice dobře a moji předci vlastně taky. Kromě pouště mám v nejbližším okolí snad opravdu všechno. Včetně Galerie kraslic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Pokorová
26.3.2016 18:09
Je to nádherné! Klobouk dolů před každým, kdo dokáže vytvořit něco tak krásného. Nekonečná trpělivost, zručnost, preciznost, představivost, výtvarné nadání…prostě, všichni kdo to dokáží mají můj hluboký obdiv. Alence dík za krásné fotky.
Miroslava Jachimová
26.3.2016 12:54
Úžasné. Ale ještě víc žasnu nad tím, že tuto křehkou nádheru dokáží vyvářet i muži.
Alena Várošová
26.3.2016 12:44
Co jiného můžeme očekávat o Velikonocích,než jaro,kraslice,vejce,pomlázku a beránky.. Tato galerie k nim nezbytně patří.Díky Aleno za ukázku.Obdivuji tyto ruce,které to dokáží.
petr stejskal
26.3.2016 11:58
Obdivuhodná jsou tato dílka lidských rukou. Skláním se před šikovností všech těch maléreček a podobně. Je mnoho zůsobů jakvajíčka zdobit. Mnohdy jen krajová nebo i jen místní. A proč se malují vajíčka? Protože vajíčko symbolizuje vznik života.
Zuzana Pivcová
26.3.2016 07:53
Kraslice jsou úžasné, ale pro mě jako jiný svět, protože na to jsem zcela nenadaná. Asi jako když jsem se kdysi v Klenčí pokoušela zdobit hrnek chodským ornamentem.
Eva Balúchová
26.3.2016 07:35
Až teď jsem objevila tvůj článek.Nejen článek,ale hlavně fotky si zaslouží určitě ***** Velký obdiv tvůrcům,myslela jsem,že bych si nevybrala,ale jedna mě padla do oka.Máš fakt štěstí,v tvém okolí je opravdu hodně zajímavých míst,ale hlavně máš ochotného řidiče díky kterému nás s nimi můžeš seznámit.
Helenka Vambleki
25.3.2016 19:05
Tak jsi nás prodvedla aslespoň z části výstavou. To musela být pastva pro oči!!! Teď jen přemýšlím, která má to právo být u tebe doma? - Je tu někde vidět?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA