Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Šimková
4.4.2016 14:36
Jasně Janičko, už nesmutním. Našla jsem tady kamarády.
Jana Šenbergerová
3.4.2016 19:32
Hanko, doufám, že tahle povedená básnička vznikla před tím, než jste narazila na i60ku. :-)
Anna Potůčková
3.4.2016 13:42
Pěkná i když smutná básnička - ale už to tu zaznělo, že vzít fotáček, jít do přírody, a i tady je hodně zábavy, byt virtuální. A blíží se léto, akcí ve městech bude určitě dost, určitě by jste si něco vybrala, tak jen se rozhodnout kam a na co.
Alena Várošová
3.4.2016 11:23
Hanko,pěkné a zase z Vašeho života.Nepodléhejte samotě,neuzavírejte se mezi čtyři stěny a vyjděte ven mezi přátele, ven mezi lidi a bude se cítit dobře..Pak budete psát veselé básně.
Anna Čípová
3.4.2016 09:46
Neveselé čtení. Ale samota není zlá. Třeba takové toulání přírodou s foťákem, to mám hodně ráda.
Hana Šimková
3.4.2016 09:34
Olinko moc ti děkuji.
Olga Štolbová
3.4.2016 09:24
Hani, moc hezký blábol se ti povedl. Přišla jsi za námi a dobře jsi udělala. Vínečko se dá pít, když sedíš s námi na chatu Při tom se dá krásně povídat, nebo jen koukat a číst, co povídají (píší) jiní. A nehledej, už jsi nás našla. *****
Věra Lišková
3.4.2016 08:57
Pěkná básnička, i když smutná. Splíny řeším tak, že si naplánuji 1 denní výlet. Třeba Praha mě nikdy nezklame. Nejdříve procházka po Karlově mostě, kde si musím pohladit křížek zasazený v kamenném zábradlí a něco si přát, snad se to splní. Potom na Petřín, nebo do Botanické zahrady, čas rychle utíká a možností je mnoho. Lásku nehledám, osamělí muži mého věku už většinou zmorousovatěli, tak proč si kazit náladu.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.4.2016 08:17
Haničko sedávej v koutě ale ne sama
Květoslava HOUDKOVÁ
3.4.2016 07:57
Taky žiji sama - básnický talent nemám - tak si stavy samoty ani nepřivolávám, ani v koutě nesedím - vždyť je tolik aktivit = jen se o ně zajímat.
Načíst starší příspěvky