FOTO: „Zdenek Sverak“ od che – che. Licencováno pod CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons
Moje přání panu Zdeňku Svěrákovi
25. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
29.3.2016 12:06
Svěrák - není co dodat, člověk ,který je člověkem nejen svou osobou ale i člověkem pro druhé.
VANDA Blaškovič
29.3.2016 08:22
K životnímu jubileu přeji panu Svěrákovi hodně zdraví. A Ty Vladko, budeš také brzy slavit...jistě, že trochu jiný věk..:)) Takže, na zdraví !
Libor Farský
28.3.2016 16:39
*****Vladko, dovoluji si ještě zopakovat odkaz, který jsem již připojil k redakčnímu článku o Zd.Svěrákovi, protože je to zajímavé: ANKETA: Ptali jsme se osobností, čím je Zdeněk Svěrák výjimečný (iDnes 23. března 2016) http://kultura.zpravy.idnes.cz/zdenek-sverak-anketa-osobnosti-dmh-/zdenek-sverak-80.aspx?c=A160323_133348_sverak80_ob
Jarmila Komberec Jakubcová
28.3.2016 16:31
velmi pěkný článek, který mapuje tvorbu pana Z.Svěráka. V minulém režimu jsem měla také ráda jeho povídání o Járu Cimermannovi. Skvělý herec a člověk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA