Moje přání panu Zdeňku Svěrákovi
FOTO: „Zdenek Sverak“ od che – che. Licencováno pod CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons

Moje přání panu Zdeňku Svěrákovi

25. 3. 2016
film osobnosti
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
Děkuji, všem. P.Fraský, ano, o té anketě vím.Děkuji-Vladka.
Karel Boháček
Svěrák - není co dodat, člověk ,který je člověkem nejen svou osobou ale i člověkem pro druhé.
VANDA Blaškovič
K životnímu jubileu přeji panu Svěrákovi hodně zdraví. A Ty Vladko, budeš také brzy slavit...jistě, že trochu jiný věk..:)) Takže, na zdraví !
Libor Farský
*****Vladko, dovoluji si ještě zopakovat odkaz, který jsem již připojil k redakčnímu článku o Zd.Svěrákovi, protože je to zajímavé: ANKETA: Ptali jsme se osobností, čím je Zdeněk Svěrák výjimečný (iDnes 23. března 2016) http://kultura.zpravy.idnes.cz/zdenek-sverak-anketa-osobnosti-dmh-/zdenek-sverak-80.aspx?c=A160323_133348_sverak80_ob
Jarmila Komberec Jakubcová
velmi pěkný článek, který mapuje tvorbu pana Z.Svěráka. V minulém režimu jsem měla také ráda jeho povídání o Járu Cimermannovi. Skvělý herec a člověk.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%