Můj první vědecký experiment
21. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
22.3.2016 23:36
Moc jsem se pobavila. Připomnělo mi to příhodu z mých asi čtyř let, když jsem byla na prázdninách u tety na venkově. Maminka vzala o rok staršího bratrance na procházku do lesa a jemu se chtělo čůrat. Protože mě hlídala jen, trochu starosvětská, babička a nechodila jsem do školky, pamatuju se, jak jsem byla užaslá z toho, že to u něj vypadá jinak, než u nás holek. Jinak Vysoké nJ znám. Myslím, že je to jedno z nejkrásnějších koutů v naší zemi, nádherné je místo, kde psal Viktor Dyk své básně.
Naděžda Špásová
22.3.2016 23:17
Liborku, krásné dětské zkoumání. Asi to zažilo hodně z nás. My jsme zkoumali první pusy s klukama v sudu u nás na zahradě. Jinak jsem byla hodně dlouho dost stydlivá. *****
Hana Rypáčková
22.3.2016 20:09
Liborku, líbí se mi, že to zkoumání nazýváš vědeckým experimentem. Obecně se tato činnost skrývá za hrou na pana doktora..*****
Elena Valeriánová
22.3.2016 20:01
Liborku, narodil ses do špatné doby. 15. století, doba renesance, byla doba pro zkoumání jak stvořená. Ale nevím, jestli by jsi našel nějakou Zdeničku, ale třeba nějakou mrtvolku za účelem vědeckého pokroku by jsi sehnal.
Zuzana Pivcová
22.3.2016 19:45
Libore, myslím, že jsi všestranný vědec i obecně životní znalec. Ta absence zkoumání chlapečkovského tělíčka Tě nijak do budoucna nepoznamenala. :-D
Jitka Havlová
22.3.2016 19:06
Milý Liborku zase pěkný článek. Škoda že nebyl zveřejněný do uzávěrky soutěže, ale nejsme na olympiádě, takže se každý počin počítá. Už se těším na tvůj příští humorný příběh.
Jana Šenbergerová
22.3.2016 19:06
Teď se směju 2x. Jednou tvé badatelské činnosti a podruhé proto, že jsme dopoledne v čekárně u lékaře měli před očima zeď, na které byla umístěna tato da Vinciho perokresba. Zajímavá synchronicita.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA