Soutěž: Poprvé babičkou
Fotokoláž: autorka

Soutěž: Poprvé babičkou

18. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Jitko, princeznička je kouzelná, článek jsem přečetla jedním dechem, jak je tu i již také psáno. Moc dobře znám ten krásný pocit, když jsem se 7.8.2009 stala babičkou a pak 30.12.2011 se narodila druhá beruška Karolínka. Verunka už chodí do druhé třídy = jsou to moje sluníčka.*♥♥♥
Jarmila Peerová
Hezká vzpomínka,jako by to bylo včera,že Jituško ? A zatím je to už řada let,z jednoho vnuka už máš tátu.Je báječné,že jsi měla možnost vidět všechny vnuky vyrůstat a teď snad i Emmičku,což bych Ti moc přála.Tvé " poprvé " byla hezká vzpomínka,díky....
Marie Novotná
Hana Rypáčková
Pěkné líčení , babičkovství je prima a prababičkovství ještě asi lepší.Mladší babička se stará a prababička si jen užívá. Hodně štěstí.
Jitka Chodorová
Děkuji za milé komentáře, dvojče A a dvojče B, to není můj nápad,ale lékařský termín, dvojče A se narodilo asi 10 minut před dvojčetem B. Já si je poznačila jinak,když byli s námi na dovolené v Chorvatsku, dvojče A plavec, dvojče B neplavec. Koho by to zajímalo, na profilu mám článek Dovolená s dvojčaty, to byla tenkrát mela,bylo jim 13let.Zajímavé je, že dvojče B, poprvé předstihlo dvojče A, a to svým otcovstvím.
Lidmila Nejedlá
Jitko, přeji vaší rodině hodně štěstí.
Eva Balúchová
Jitko,pěkné čtení.Hodně radostí s vnoučaty i pravnučkou.Líbí se mě pojmenování dvojče A a dvojče B.
Eva Mužíková
Jitko, to se nedalo jinak, nežli přečíst až do konce jedním dechem. Napětí, obavy, láska a radost - krásný příspěvek. Tak hodně štěstí...
Olga Štolbová
Krásné počteníčko, Jitko. Tolik chlapů v rodině je radost, ale tu malou princeznu už jste nutně potřebovali. Gratuluju ti k tak velké rodině. I když někdy není všechno nej, nej, máš velké štěstí. *****
Zuzana Pivcová
Á, tak tady ještě nevypráví Lady, nýbrž skutečná babička Jitka. Pamatuji si, Jituš, jak jsi někde brzy po vstupu na i60 vyprávěla o vaší dovolené v Chorvatsku s těmito, tenkrát trochu pubertálně zdivočelými, vnuky. A vida, dnes už je jeden otcem a Ty prababičkou. -)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%