Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
19.3.2016 21:16
Také jsem s tím neměla problém pochopit, co měla Elen na mysli. A její fotky jsou výmluvné dost. Ale Karel B. mi připomněl, že jsem už možná pár takových "aktů" taky vyfotila, protože stromy miluju a fotím.
Zuzana Pivcová
19.3.2016 20:53
Moc krásné fotky, Eleno. Ani já si nepředstavuji akt vždy jako zcela odhalenou nahotu s výrazně erotickými prvky. Asi i proto se mi líbí víc fotografie Tarase Kuščynského než Jana Saudka. Ale to je věc pojetí, tak teď zůstávám u pěti. :-)
Eva Balúchová
19.3.2016 20:50
Elen,máš krásné, barevné a jasné fotky,přesto mě nejvíc zaujala omšelá 46.
Jitka Havlová
19.3.2016 19:52
Evičko máte opravdu krásné fotky a dala jste si práci i s popisky, dávám 5*
Hana Rypáčková
19.3.2016 19:29
Velmi hezká sestava fotek. Taky se dívám skrze nahaté stromy, už brzy nebude pro listí vidět...*****
Elena Valeriánová
19.3.2016 19:06
Pane Boháčku, nejsou to stromové aklty, ale Čas stromových aktů - nahé stromy, nahá příroda, tak nějak přeneseně. Já bych se docela ráda podívala na ty Vaše stromové akty, nejsme tady až takoví puritáni.
Karel Boháček
19.3.2016 18:44
Hezké a profi práce, Jen jaksi nechápu to slovo stromové akty - nějak to tu nevidím. Já mám vyfocené vyloženě stromové akty, ale řada čtenářů by byly asi pohoršena. Těším se na další faunu a floru. Foťte lidičky.
Eva Mužíková
19.3.2016 18:41
Elen, právě jsem dosedla a jako druhý jsem otevřela Tvůj příspěvek. Opět musím napsat, že Tvé fotky mne moc potěšily. Krásné záběry, vtipné texty... *****
ivana kosťunová
19.3.2016 17:14
Úplně mě fascinují koleje vedoucí pod mostem, má to velmi zvláštní atmosféru. Krása.
Alena Várošová
19.3.2016 14:36
Elen,děkujeme za jarní pozdravení.Krásné fotečky,jaro je tu coby dup.
Načíst starší příspěvky