FOTO: autorka
Volary máme za humny
16. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
19.3.2016 16:29
Mně se líbí pivovárek Bobík! Toho tak mít doma. Na video se podívám později. Ahoj! V.
Jaroslava Handlová
19.3.2016 12:10
O tamních menhirech jsem nic nevěděla, tak jsi mně, Hanko, udělala radost. Hezké fotky i pěkná videoprezentace. I když jsem některá uvedená místa už viděla, neustále mne lákají ty konopné lázně. Vím, že už je zmiňovala redakce, Zuzka, Jarmila, možná i další. Dík za novou pozvánku.
Marie Novotná
19.3.2016 10:47
Ten kraj je krásný. Možná to při letošní zařijové návštěvě stihneme navstivit.Diky .
Jiří Hudeček
19.3.2016 08:39
Určitě stojí tento kraj (jako i mnoho jiných navštívit). Soumarský most mám v galerii pokud by byl zájem. To je nádherná procházka s poznáním.
Hana Rypáčková
19.3.2016 08:02
Myslím, že tam kdekdo byl.Určitě Soňa , se kterou jsme se vydaly na Boubín.Asi i Lidmila,Jarmila, Olinka..A mě tak překvapilo, že jsou tak malé ,jen asi metr....Ale zasazovali j ručně a největší v téměř půl tuny. O přemístění do Volar , místo silné energie, se zasloužil ing. Pavel Polák.
Do Volar jede přímý autobus z Prahy...A mimo sezónu tam je spousta ubytování i v okolí...
Lenka Hudečková
19.3.2016 05:48
Hanko, krásné vyprávění - Volary taky známe z našich cest na Šumavu, zrovna vloni jsme jeli vláčkem Volary - Strakonice z Kubovy Hutě na Soumarský Most. Milujeme Šumavu :-)
Drahomíra Stínilová
18.3.2016 23:31
Ach jo, člověk nezná tolik krásných míst naší země. Takže léto se blíží, další tip na cestování. Moc pěkné fotky. K menhirům bych se taky ráda podívala, to mě překvapilo, že jsou přemístěny, protože co vím, už dlouhá léta vědci zjišťují, proč vlastně byly umístěny právě na určitých místech a k jakým účelům. Je mnoho teorií, ale myslím, že zatím nikdo přesně neurčil tu jistou.
Alena Tollarová
18.3.2016 21:00
Hezkýýý ... Ale zpívá se Ó Velvary, ó Velvary, kdepak jsou mé tolary! Velvary máme vedle, Volary daleko. Ale konopné lázně lákají!
Jiří Hudeček
18.3.2016 16:14
Moc pěkné Hanko. My tudy také rádi bloumáme. Loni jsme byli na Soumarském rašeliništi-Soumarský most- je to mezi Volary a Lenorou. To pro ostatní, Vy to určitě znáte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA