FOTO: autor
Velikonoční jarmark na zámku Linhartovy
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
17.3.2016 12:52
Miluju všemožné akce uprostřed historie. Dodává to atmosféru a lesk hrdosti nad tím, co naši předkové vytvořili. Zámek Linhartovy bohužel neznám, ale když mi tam někdy kroky dovedou, určitě ho navštívím.
Hana Práglová
16.3.2016 20:56
Super!!! V LInhartovech jsme byli roku 2013.Psala jsem tehdy o tom příspěvek.MOC se nám tam líbilo,všem a hlavně kastelánovi---- fandíme...Věřím,že tam opět někdy pojedeme"""
Jana Šenbergerová
16.3.2016 16:22
Vzhledem k tomu, že jsme se pro nemoc nemohli zúčastnit, těšila jsem se, že napíšete a zdokumentujete. Takže díky za přiblížení této akce. :-)
Alena Várošová
16.3.2016 12:59
Děkuji Ladislave za popisek a krásné fotky,který mi Jarmark připomněly.Je to dobře,že člověk nesedí doma a využije na co ještě stačí.
Alena Vávrová
16.3.2016 12:22
Tyto akce mám ráda. Letos se těším buď na Víseckou rychtu v Kravařích nebo do Úštěku. Tam jsou (nejen) velikonoční jarmarky také tradicí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA