FOTO: autorka
Soutěž: Poprvé v Paříži
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Lafková
19.4.2016 20:54
Milá Alenko, díky tobě znova cítím ty vůně Paříže a přeji ti hodně pěkných cestovatelských zážitků. Hezké fotky.
VANDA Blaškovič
19.3.2016 16:36
Alenko, nádherný příběh....něco mi také připomněl. Byla jsi tam vlastně s manželem. Určitě o tom věděl. Fotky mi jsou důvěrně známé, ale nejvíce se mi líbíš u Vítězného oblouku. Jako školačka..:)
Zdenka Jírová
19.3.2016 00:32
Hezký článek o Francii. Francie je mým celoživotním snem, ale už se tam nepodívám. Vždy jsem jen projížděla, ale na prohlídku nebyl čas. Vše o francii mne zajímá, miluji i francouzské chanzony. Každý máme nějaký nesplněný sen.
petr stejskal
18.3.2016 19:08
Ali, Paříž, jako jedno z mála míst směrem na západ , byla mojí touhou. Západ mě nijak nelákal ale Paříž to ano. A potom se mi podařilo, že jsme s kamarádem do Francie se vydali. A Paříž si vychutnal. Samozřejmě Eifelka, Lúvr, Vítězný oblouk a další místa, které jsem do té doby znal jen z knížek nebo filmů.A tak plně chápu tvoju touhu, a i tvé vychutnání. Jistě jsi si vychutnala Červený mlýn a další krásná místa. Já sice francouzky vůbec neumím, přesto francoužtinu rád poslouchám. A tak ti jednak děkuju za krásné povídání a taky aby jsi svou Francii znova navštívila.
Ladislav Vesecký
18.3.2016 13:22
Hezké článek. Na všech místech Vaších fotek jsem byl i já s manželkou. Paříž je krásná.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.3.2016 12:09
Krásný článek o krásné Paříži - létám tam 2x ročně abych nasála francouzskou atmosféru a hlavně se potěšila krásou parků, kostelů a pak miluji jídlo v latinské čtvrti. Cibulačku a hovězí na víně nikdy nevynechám. A pak miluji ranní snídaně s horkou kávou na terasách restaurací v centru Paříže. Někdy o tom napíši.
Dana Kolářová
18.3.2016 07:31
Alenko, děkuji za možnost „navštívit“ znovu Paříž a oživit si vzpomínky i díky krásným fotografiím.
Olga Štolbová
17.3.2016 23:50
Alenko, krásně se mi to četlo, takový splněný sen napůl. Věřím, že tam ta bolest trochu přebolela. *****
Alena Vávrová
17.3.2016 21:53
Děkuji vám všem za krásné komentáře. Ještě nikdy jsem tento pravdivý příběh nezveřejnila. Možná někdy napíšu i o tom svém druhém zájezdu do Francie, kdy jsme na zpáteční cestě strávili půlden opět v Paříži. No a o tom "do třetice" s Helenkou už víte. Jitko, nevadí, my jsme s Růženkou jako sestry, i když jedna černá a druhá blond ;-).
Marie Seitlová
17.3.2016 21:39
Alenko moc pěkný příběh i když smutný. Ale krásný poslední dárek od manžela, užila jsi ho i se synem a máš nádhernou vzpomínku na překrásnou Paříž. Také jsem si ji užila před lety a nikdy na toto město nezapomenu. Tvé poprvé se mi líbí nejvíce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA