FOTO: archiv autorky
Soutěž: Poprvé v přítomnosti smrti
19. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
19.3.2016 19:04
Kdo je milován-není zapomenut:vzpomínky nám zůstanou.Nejsou to moje slova,jen si myslím to samé.Díky Zuzko.*****
Eva Balúchová
19.3.2016 18:51
Ne každé Poprvé musí být veselé.Taky věřím,že smrtí vše nekončí,je to i úleva i naděje.
Drahomíra Stínilová
19.3.2016 18:48
Nevím co k tomu říct. Psát o smrti svých nejbližších neumím. Vám se to povedlo.
Karel Boháček
19.3.2016 18:39
Já jsem vděčen svým dědečkům za to jak mně naučili zacházet s nářadím, nebát se žádné práce a se vším si poradit. Je to k nezaplacení a vždy si říkám při práci: jak by to asi dělal děda. Děkuji dědo Jardo a Štefane, snad Vám nedělám ostudu.
Eva Mužíková
19.3.2016 18:36
Zuzko, z Tvého příběhu je cítit láska k Tvému dědečkovi v každém řádku. Krásné zakončení této soutěže...*****
Jana Šenbergerová
19.3.2016 17:50
Zuzko, víme své, že? Měla jsem dědečky tři, ale paradoxně jsem si nejvíc užila jen nevlastního. Ten se dožil vysokého věku a když zemřel, já už byla daleko od domova. Když jsme mu jeli s manželem na pohřeb, také mě nenapadlo, že ho můj muž bude následovat. Na všechny vzpomínám s láskou, protože vím, že to je to nejlepší, co mohu pro ně i pro sebe udělat. Líbí se mi tvůj příběh i fotografie z dětství.
Jitka Chodorová
19.3.2016 17:30
Zuzko, ty dovedeš i smutné věci napsat krásně, jsi dobrý člověk, a já ti přeji v životě už jen to pěkné .Díky za článek.
Michaela Přibová
19.3.2016 17:12
Zuzko, ani nevíš, jak tě chápu. I já měla
s dědečkem velmi blízký vztah. Po rozvodu rodičů v našich třech letech se o nás staral s babičkou do našich šesti let. Oblíbil si hlavně mě, snad proto jsem to později nesla jako ránu osudu. Zemřel
v den našich šestých narozenin. Děkuji za hezký článek. Zuzko, vy jste byly všechny tři roztomilé holčičky :-)
Elena Valeriánová
19.3.2016 17:01
Tak to v životě je, radost i smutek ruku v ruce nás provází. Na své prarodiče si moc nepamatuji, od maminky jsem neznala ani jednoho. Druhý dědeček měl pro mě vždy v kapse ořechy, jinou vzpomínku na něj nemám. Babička nosila široké sukně a chodila v černém. Ty máš Zuzko krásné vzpomínky.
Alena Várošová
19.3.2016 16:45
Zuzanko, se zaujetím jsem hltala Vaše slova.Nemám ráda smutné příběhy,ala jak víme ty k životu patří.Vaše Poprvé bylo asi posledním soutěžním článkem.Moc hezky napsané i s citovými projevy.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA