Soutěž: Poprvé v přítomnosti smrti
FOTO: archiv autorky

Soutěž: Poprvé v přítomnosti smrti

19. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Kdo je milován-není zapomenut:vzpomínky nám zůstanou.Nejsou to moje slova,jen si myslím to samé.Díky Zuzko.*****
Eva Balúchová
Ne každé Poprvé musí být veselé.Taky věřím,že smrtí vše nekončí,je to i úleva i naděje.
Drahomíra Stínilová
Nevím co k tomu říct. Psát o smrti svých nejbližších neumím. Vám se to povedlo.
Karel Boháček
Já jsem vděčen svým dědečkům za to jak mně naučili zacházet s nářadím, nebát se žádné práce a se vším si poradit. Je to k nezaplacení a vždy si říkám při práci: jak by to asi dělal děda. Děkuji dědo Jardo a Štefane, snad Vám nedělám ostudu.
Eva Mužíková
Zuzko, z Tvého příběhu je cítit láska k Tvému dědečkovi v každém řádku. Krásné zakončení této soutěže...*****
Jana Šenbergerová
Zuzko, víme své, že? Měla jsem dědečky tři, ale paradoxně jsem si nejvíc užila jen nevlastního. Ten se dožil vysokého věku a když zemřel, já už byla daleko od domova. Když jsme mu jeli s manželem na pohřeb, také mě nenapadlo, že ho můj muž bude následovat. Na všechny vzpomínám s láskou, protože vím, že to je to nejlepší, co mohu pro ně i pro sebe udělat. Líbí se mi tvůj příběh i fotografie z dětství.
Jitka Chodorová
Zuzko, ty dovedeš i smutné věci napsat krásně, jsi dobrý člověk, a já ti přeji v životě už jen to pěkné .Díky za článek.
Michaela Přibová
Zuzko, ani nevíš, jak tě chápu. I já měla s dědečkem velmi blízký vztah. Po rozvodu rodičů v našich třech letech se o nás staral s babičkou do našich šesti let. Oblíbil si hlavně mě, snad proto jsem to později nesla jako ránu osudu. Zemřel v den našich šestých narozenin. Děkuji za hezký článek. Zuzko, vy jste byly všechny tři roztomilé holčičky :-)
Elena Valeriánová
Tak to v životě je, radost i smutek ruku v ruce nás provází. Na své prarodiče si moc nepamatuji, od maminky jsem neznala ani jednoho. Druhý dědeček měl pro mě vždy v kapse ořechy, jinou vzpomínku na něj nemám. Babička nosila široké sukně a chodila v černém. Ty máš Zuzko krásné vzpomínky.
Alena Várošová
Zuzanko, se zaujetím jsem hltala Vaše slova.Nemám ráda smutné příběhy,ala jak víme ty k životu patří.Vaše Poprvé bylo asi posledním soutěžním článkem.Moc hezky napsané i s citovými projevy.5*

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%