FOTO: archiv autorky
Soutěž Moje první seniorské sportovní zápolení
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
19.3.2016 08:14
Děkuji vám milí fandové, slibuji, že dám volňásky, letos jsem dala dokonce dvě družstva dohromady A a B , nebudu závodit, dali mě k rozhodčím a sčítání výsledků, ale budu neúplatná :-) Sranda bude !
Dana Kolářová
17.3.2016 10:50
Ať se otázka daj-li medaili nebo nedaj-li, změní na odpověď medajli daj-li! Přeji hodně štěstí.
Eva Balúchová
16.3.2016 22:45
Jé,takové soutěžení by se mi taky líbilo.Můžeš začít s tréningem v Doksech,já se přidám.
Elena Valeriánová
16.3.2016 20:14
Soňko, já mám ke sportu takový velmi vlažný vztah, ale družstvu ze Světce budu držet palce. Světec do toho!
Helena Votíková
16.3.2016 19:28
To je úžasné. Soňo ať se družstvu daří, rozesmálo mne, že i senioři předbíhají.
Helenka Vambleki
16.3.2016 17:59
Soni, sqělé! Taky každým rokem soutěžíme na seniorských sportovních hrách, které organizuje Rada seniorů.
Danuše Onderková
16.3.2016 17:21
Moc pěkné, sportem ke zdraví v každém věku...hodně štěstí v další sezoně...
Hana Rypáčková
16.3.2016 17:12
Světci ze Světce si vedli dobře...Disciplíny byly skvělé.Tak byl hod holínkou do dálky? Jako na táboře..Pěkné poprvé a určitě ne naposledy...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA