FOTO: archiv autorky
Soutěž: Můj filmový příběh - poprvé s foťákem
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
17.3.2016 08:58
Hanko, krásný koník, vlastně kůň. Jako všichni přede mnou - FOTKY, FOTKY. Ráda s tebou půjdu na lov, napiš kdy a kde. *****
Naděžda Špásová
16.3.2016 22:58
Hanko, plně vás chápu. Na základce jsem chodila do fotografického kroužku. Pak jsem na spoustu let ustrnula. Nechávala jsem se jen fotit. K 60. narozeninám jsem dostala svůj vlastní digi foťák a od té doby je můj stálý společník. No, a když jsem se zaregistrovala na íčku, je se mnou pořád.
Hana Rypáčková
16.3.2016 20:17
Já tedy začala pozdě. vždy měl k foťáku blíž muž, ale půjčoval si Flexaretu v práci, později kamarád fotil i zapůjčil .To jsme se na cestách o něj strachovali a raději jezdili bez .Každé deko dobré. První náš byl po revoluci Olympus na papír. 2011 Nikonek. To už jsem ho někdy musela i podržet a fotit.Žádná sláva. Ale objevila jsem web, kde se lidé učili a tak jsem také zkoušela zblízka a z dáli a to a ono.Toužila jsem mít lepší, abych si sama mohla nastavovat vše a ne je automat. Tak mám třetím rokem Lumíka /Lumix/. Moc mě to bavilo /teď velmi polevuji ve snažení/. Je to hezký koníček na stáří.
Hanko-fotky přidáš do galerie a přiřadíš k článku- pozor , abys galerii zveřejnila.Tak příště se těším na fotky tvého "mužského"..
Marie Foltýnová
16.3.2016 20:00
Také jsem hledala fotografie.Od syna jsem dostala dárkem digitální fotoaparát značky Nikon.
Alena Tollarová
16.3.2016 19:58
Velmi dobře Vám rozumím, však jsem také chycená drápem, nikoli drápkem a kudy chodím, tudy fotím. Já jsem se po přečtení názvu článku těšila dokonce na film. Fotky asi budou příště.
Elena Valeriánová
16.3.2016 19:51
Rolovala jsem pod článek a těšila se na fotky. A kde nic tu nic. Škoda, byla bych se ráda podívala.
Zuzana Pivcová
16.3.2016 19:45
To mi připomnělo, jak jsem si hned krátce po otevření hranic koupila v někdejším Západním Berlíně v obchoďáku jakýsi plastový foťáček Handy, asi pro děti, stál tehdy asi 29 DM. Zeptala jsem se, zda má automatické převíjení atd., to ještě nebyl digitál, ale i tak. Prodavačka řekla s mírným údivem: Co byste chtěla za 29 marek? Foťák jsem si ale úplně zamilovala. Nejlepší snímky s ním byly v místnostech, když se podařilo natrefit správnou světelnost, byl nepřekonatelný. Pak ale začaly cívky při převíjení podkluzovat a snímky se v různých místech částečně překrývaly a záběry byly k ničemu. V mládí jsem fotila, i když jen amatérsky, ráda se zrcadlovkou, ale při dnešním jednoduchém fotografování si už vystačím s digitálem. A Vás a Vaše nadšení obdivuji. Těším se na Vaše obrázky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA