Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Moje poprvé - Výkaz
12. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
16.3.2016 08:16
Kdybychom stáli pořád na jednom místě, tak jsme v p.... Bez PC už ani krok, je to pokrok!
Marcela Pivcová
15.3.2016 12:52
Paní Lidmilo, válčím s počítačem dodnes a nevím, jestli bych dostala, právě z toho důvodu, ještě odvahu vzít třeba jen pár hodin jako zástup. Zažila jsem už dobu, kdy se vysvědčení tisklo, ale naše zástupkyně mi v takovéto situaci ochotně pomáhala. V hudebním kroužku ani dnes naštěstí počítač nepotřebuji.
Libor Farský
15.3.2016 11:06
Lidmilko, milé počteníčko jako vždy. Jsem také velmi konzervativní. Jenže třeba moje maminka pracovala u Hefa n.p. v době plánovaného hospodářství - to byly tenkrát tzv. "pětiletky". Takže měla za úkol naplánovat potřebu podniku všeho možného na 5 let dopředu. Takže např. i spotřebu ramínek na šaty, mýdel a ručníků, toaletního papíru atd. Myslím, že by jí počitače v tom idiotském systému byly obrovskou pomocí. :-)
Lenka Hudečková
15.3.2016 06:00
Lidmilko, hezky napsané. ♥♥♥Znala jsem ze SŠ taky jen PC na děrovací štítky ,to mě nebavilo...koupit si počítač mě donutilo až to, když šla dcera studovat do Prahy. Telefonování v té době bylo drahé, žádné "balíčky" jako dnes, tak jsem si pořídila někdy v roce 2002 svůj první stolní PC...učila jsem se postupně, každý víkend něco.. nejvíce jsme s dcerou na dálku používaly ICQ, kde mi i v týdnu radila, co a jak...
Helenka Vambleki
15.3.2016 01:01
Já v práci zažila ruský sálový počítač s děrnými štítky, stojany na pásky...pak první počítače, jazyk JCL...a pak mě propustili. V roce 2002 jsem stolní PC ani neuměla zapnout, zapla jsem jen monitor a čekala a nic se nedělo. Dnes umím pracovat i v Excelu - používám ho při vymýšlení křížovek :-)
Olga Štolbová
14.3.2016 22:58
Lidu, moc hezké vzpomínání. Tohle mě naštěstí minulo, já jsem si Písíčko pořídila jen pro radost až v pětasedmdesáti letech, ale než jsem se to trochu naučila, byl to občas nervák. *****
Marie Magdalena Klosová
14.3.2016 21:54
Tak vidím,holky,že jsme na tom veskrze stejně! Tedy dobře !!! :)mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA