FOTO: archiv autora
Proč se v naší společnosti o ničem věcně nediskutuje?
11. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
15.3.2016 09:31
Pozorně jsem si váš článek přečetla a pokusím se o vaší otázce popřemýšlet. Zřejmě jsme příliš dlouho dostávali leccos "befelem", proto jsme rezignovali na diskuzi. Ne každý, když stále naráží na "Marnost, nic než marnost", vytrvá ve svém odporu k tomu, co nemá potřebu podporovat. Obávám se, že jsme si tímto postojem nadrobili do budoucna víc, než si dokážeme v současnosti představit.
petr stejskal
15.3.2016 09:23
Docela mě tohle povídání překvapilo. V dobrém smyslu slova. Kdyby takhle nás informovala ta naše slavná nezávislá media,tak by to vypadalo asi v republice jinak. Ale je faktem, koho chleba jídáš,toho píseň zpívej si říkají naši novináři a tak zpívají a nebo i mlčí. Prezident je hlava státu, ať ho mám rád či ne. Já taky Havla rád nemám,ale nikdy bych se nesnížil k sundání prezidentské standarty. To byla urážka celého státu. Ta standarta nebyla Zemanova,ale prezidentská! To, že nějací hlupáci vytahli červené kartičky v pravou chvíli bylo snad jasně vidět,že je organizované. Někdo je musel nechat nadělat. A jmenování profesorů prezidentem vychází z ústavy a tak má prezident možnost jmenovat či nejmenovat. Jinak by to byla jen frašk a nebyla by potřeba. A nevidím sebemenší důvod si myslet, že vysokoškoláci či umělci jsou elitou národa. Oni jsou snad něco víc? I když třeba udělají školu v Plzni? Mám tři syny. Všichni jsou vyučeni. Jeden od černého řemesla,soustružník, druhý automechanik a třetí původně prodavač. Ten prodavač si udělal maturitu a dnes dodělává vysokou. Ten automechanik je vyhledávaný a třetí je výborným řidičem. Ti jsou pro mě elita. Rodiny a tím i národa. Mnozí ti vysokoškoláci jsou těmi vysokoškoláky jen díky těm obyčejným rodičům, co si utrhovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA