Soutěž: Poprvé aneb To je tedy mé budoucí místo
14. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.3.2016 19:01
Vaši starou školu jsem navštívila jednou a úplně mi to stačilo. To bylo jak z dob F. L. Věka. Na Tvou první cestu do školy si ale už nepamatuji. měla jsem tehdy co dělat s léčením své nespavosti, proto jsem povinně musela jít spát a zaspala jsem výstup člověka na Měsíc. :-)
Naděžda Špásová
14.3.2016 18:59
I špatná zkušenost není k zahození. Určitě ta druhá už byla lepší. Jsem z vesnice, ale školy jsme měli docela pěkné. Pro 1. stupeň a pro 2. stupeň. Tam by se vám líbilo. *****
Alena Tollarová
14.3.2016 16:37
No tak to tedy muselo být docela deprimující seznámení s budoucím působištěm. Já jsem onoho 21. července zrovna byla na pionýrském táboře, kde jsem dostala první pusu (psssst). Některá data si člověk zapamatuje na věky.
Hana Rypáčková
14.3.2016 16:22
Marcelo, já o rok dříve, ale do nové školy v Česticích. Jenže s Boží pomocí jsme otáčeli směrovací tabule, aby okupanti bloudili, na nástěnkách hrdá hesla , byli jsme velmi pospolití. Takže mám hezké vzpomínky.
Ještě , že to nebyly nějaké jednotřídky. Na to bych tedy neměla! Děti na vsi byly skvělé.To když jsem stála před potomky šarží v Dejvicích, měla jsem malou dušičku, jak na mě vytáhl synek dýku po Němcích.../S rýhou na odtok krve , zdůraznil/.
Eva Mužíková
14.3.2016 14:46
Marcelo, vidím to jak před očima.... jak dlouho jsi tam vydržela?...Přešla jsi do té nové, nebo odešla jinam???
Jana Šenbergerová
14.3.2016 14:28
Vidím, že jsem v tomhle ohledu měla velké štěstí. Ve stejnou dobu, na jiném místě, v mnohem lepších podmínkách. Hezky napsané, i když nezáviděníhodné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA