Soutěž: Poprvé v lázních
FOTO: archiv autorky

Soutěž: Poprvé v lázních

8. 3. 2016
Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(4.5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
zuzana šišková
Paní Alenko, přečetla jsem si Vše povídání o "Jánkách". Jako bych tam byla s Vámi. Jsou lázně, kde je spousty možností se zabavit, ale tady mají k sobě lidé blízko, mají skvělou rehabilitaci a příroda je krásná. Co víc si lze přát. Bylo moc příjemné si článek přečíst a zavzpomínat si. Děkuji!
Alena Tollarová
Milá paní Naďo, dojala jste mě. Moc děkuji a také já Vám přeji jen to nejlepší.
Naďa Pokorová
Milá paní Alenko, ráda bych ještě reagovala na Váš pěkný článek. Po právu byl vybrán mezi nejlepší. Mně jste moc potěšila a udělala radost. Je tam tolik pozitivní energie… moc jste mi pomohla, děkuji a přeji jen všechno dobré.
Hana Rypáčková
Alenko, poprvé v lázních a tak krásně jsi se vyléčila, jsi reklama na lázně. Co jsi všechno v Janských stihla...Vašík dobře radí...Ta fotka z bazénu je senzační....Vlastně všechno, celý seriál....
Alena Tollarová
Jejda Liborku brložský. To já Ti s bolavými zády neporadím. To, že mi to začalo od zad, to byla spíš náhoda. A tuhle diagnózu bys poznal velice rychle, to mi věř. Do 10 dnů jsem ležela naprosto neschopná jakéhokoli pohybu. A s tím také souvisí moje křivá pusa. Ale klidně mi napiš, adresu máš. :)
Libor Farský
Alenko, bez Tvých úsměvů už si neumím i60 představit. Písnička je krásná, přehrál jsem si ji 2x. Mám také problémy se zády a dovolím si poradit se s Tebou o té diagnóze e-mailem.
Helenka Vambleki
Alenko, já byla po celou dobu čtení napnutá, že ti to asi prodlouží až na těch sedm týdnů :-) :-) :-)
Alena Tollarová
Děkuji vám všem za milé komentáře. Petře, u Hofmanovy boudy vloni budovali parkoviště. Byla jsem zvědavá, jestli mi někdo napíše, že si pustil písničku a jestli se mu líbí nebo se dokonce zeptá, co mi vlastně bylo ...
Soňa Prachfeldová
Přeji Ti Alenko pevné zdraví. Když člověk něčím vážným projde, dívá se přece jen s jinou úctou na život .Když jsem v JL viděla dětské pacienty, jejich pevnou vůli žít a běhat, skláním se před nimi a jejich rodiči a jejich zdravotními ošetřovateli.
Lidmila Nejedlá
Álo, ráda jsem si přečetla zase něco z Tvého bytí. Jsi založením optimista a čiší to z Tebe. Je dobře, že jsi nemoc zvládla a pomáhala i ostatním. Zasloužíš si dlouhý, zdravý a šťastný život. Držím Ti palce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%