FOTO: autorka
Kuře na medu
6. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
11.3.2016 17:46
Evičko, my vzhledem k našim statným postavám vepřové jen 1x až 2x za rok, ale kuře dělám častěji než žebírka :-)
Eva Mužíková
11.3.2016 12:06
Lenko, tak to není od Tebe hezké... já čučím do prázdné lednice, v mrazáku už také poloprázdno, dnes došlo na krupicovou kaši / co nejrychlejší, abych dlouho nestála/... určitě si tuto mňamku udělám...
Lenka Hudečková
11.3.2016 10:38
Soni, dala jsem to jen sem...a recept s žebírky chystám do budoucna :-)
Soňa Prachfeldová
11.3.2016 09:01
Leni dala jsi do receptů? Podobně dělám žebírka a jen blahem funí /konzumenti/
Jaroslava Korpášová
10.3.2016 06:14
Kuře na medu doma děláváme a máme moc rádi, jen tedy neznám tuto verzi s kečupem (protlakem). My místo toho dáváme do marinády sojovou omáčku. Vyzkouším i tuto variaci, jistě to bude dobré. Leni, díky za recept. Dávám 5*
Naděžda Špásová
9.3.2016 23:25
Leni, mám v mrazáku čtvrtky, určitě to vyzkouším. Zkusím k tomu brambory ve friťáku. Díky. *****
Helena Votíková
9.3.2016 20:36
Lenko už jsem si opsala a bude to oběd na příští víkend. Sbíhají se mi sliny už teď. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA