FOTO: autorka
Poležet si v minerálce
6. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.3.2016 08:53
Magdalenko, takové poetické vylíčení, až jsem ty bublinky cítila, určitě je budu chtít vyzkoušet někde někdy.
Marie Magdalena Klosová
9.3.2016 23:01
oprava:...o cestě z Brna...,odkudkoliv
z Moravy nemluvě.Je to odevšad kousek.
Marie Magdalena Klosová
9.3.2016 22:58
Olinko,Evo,Hanko,Zuzko a všechny holky,které máte chuť na bublinky!
Dojeďte rovnou do "našich"
Teplic.Z Prahy teď jezdí vlaky několikrát denně do Ostravy.Jsou rychlé .levné,pohodlné a staví v Hranicích na Moravě,odkud to je 20 min. místním autobusem do Teplic přímo K Moravanu.O cestě z Brna ,Zlína a odkudkoliv z Moravy je to kousek.Bublinky léčí srdíčko a snižují tlak.Nechejte se zlákat.mm
Elena Valeriánová
9.3.2016 10:42
Moje švagrová před lety pracovala v Priessnitzových lázních v Jeseníku. Domluvila mi u kolegyně koupel, vana plná bylinkové vody, taky to byl krásný relax. Ve Vašem podání super zážitek, vůbec bych se mu nebránila.
Olga Štolbová
9.3.2016 09:12
Magdalenko, nalákala jsi mě. Musím se někde informovat o něčem podobném blízko Prahy. Zatím mě to nikdy nenapadlo, popsalas to tak úžasně, že i já takovou rozkoš nutně potřebuji. Díky...*****
Zdenka Jírová
9.3.2016 00:25
Takovou bublinkovou slast znám z lázní velmi dobře. Moc hezky jste to popsala.
Marie Magdalena Klosová
8.3.2016 21:55
Milí moji čtenáři,potěšily mě,vaše pěkné reakce a touha zažít něco podobného.Jezdím do Teplic nad Bečvou na krátké relaxační pobyty už osm let.Koupele mám nejradši.Tato z posledních mi přinesla hluboký zážitek,ocitla jsem se ve snovém světě,jinak hladině alfa.Tam mě také od začátku do konce "napadlo" to vyprávění.mm
Eva Balúchová
8.3.2016 20:51
Tak jsi mě nalákala,že zkusím do plného diáře vměstnat lázeňský víkend.
Hana Rypáčková
8.3.2016 20:34
Nádherně se četlo a prožívalo tvé rozjímání Magdalenko. Takhle jsem se ve Františkových nechávala unášet na bublinkách s vůní růží a zpěvem ptáčků. Sestra mě zkontrolovala slovy : "Jste krásně huňatá" Já, do lázní pečlivě upravená? sklouzla jsem s obavou pohledem pod vodu. "No, celá jste hustě obalená bublinkami", vysvětlovala ..A já spokojeně pokračovala ve snění...Teď bych si to zopakovala , po dnešním tanečním maratónu...Položím se do vany ..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA