FOTO: autorka
Soutěž: Moje poprvé trochu jinak
4. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.3.2016 16:53
Evi, pro mě zcela jistě vítězné Poprvé ... Ani jsem nedýchala, když jsem si článek četla. Tak ráda bych Tě poznala osobně a obejmula. Škoda, že nejedeš do Loučné. Jsi skvělá. Video je kouzelné, jehňátka jsou prostě skoitačvé děti.
Eva Balúchová
6.3.2016 16:06
Evi,já žasnu,co ty všechno dovedeš.I když porod u ovečky nedopadl tak jak měl,o to to bylo horší.Jsi borec ty i ovečka.A u závěrečného videa jsem se s chutí zasmála.
Lidmila Nejedlá
6.3.2016 14:35
Krásný příběh. Evičko, Ty jsi žena tisíce zkušeností. Obdivuji Tvé hospodářství, vitalitu a porozumění s přírodou. Jsi studnice poučení i pobavení. Jsem ráda, že Tě znám.
Hana Rypáčková
6.3.2016 13:02
Evo, to je ale rychlost těch tvých dětiček...A Bertík je neplašil? Pomáhal , viď. Ta úvodní fotka je taky báječná...Hvězdičky...
Už jsem zapomněla, že beránek je Hanička. Moc jsme se nasmáli. Ti splašenci sami roztahují pusu k úsměvu..
Eva Mužíková
6.3.2016 12:45
Děkuji za slova chvály... jehňátek je sedm, to zcela strakaté - beránek, dostalo tenkrát jméno od Hanky R. - Hanička:))) Když jsem jej prodávala, majitel mu ho nechal... Ta zmiňovaná ovečka je na videu hned druhá v pořadí.. Bertík měl snahu, když byla jehňátka maličká olizovat jim prdelky / voněla po mlíčku/.. ale odháněla jsem ho. Ta hudba se mi k tomu fofru líbila, ale je to otázka názoru, že??
Alena Tollarová
6.3.2016 12:45
Evo, na ty mrazy z února 2012 si také velmi dobře pamatuji. Při čtení Tvého příspěvku a líčení strastí ovčí porodní babičky mi šel mráz po zádech. Ale Ty jsi holka do nepohody a poradila si. Tak už to chodí, s tím se nedá nic dělat. Těším se na setkání s Tebou i Bertíkem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA