Soutěž: Moje poprvé trochu jinak
FOTO: autorka

Soutěž: Moje poprvé trochu jinak

4. 3. 2016
Můj příběh Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Poprvé v textu i poprvé venku je hodné obdivu.
Elena Valeriánová
Evi, pro mě zcela jistě vítězné Poprvé ... Ani jsem nedýchala, když jsem si článek četla. Tak ráda bych Tě poznala osobně a obejmula. Škoda, že nejedeš do Loučné. Jsi skvělá. Video je kouzelné, jehňátka jsou prostě skoitačvé děti.
Věra Lišková
Napínavý příběh se četl jedním dechem. Video také moc krásné. *****
Eva Balúchová
Evi,já žasnu,co ty všechno dovedeš.I když porod u ovečky nedopadl tak jak měl,o to to bylo horší.Jsi borec ty i ovečka.A u závěrečného videa jsem se s chutí zasmála.
Dagmar Bartušková
Dojemné. Volnost nade vše!
Libor Farský
Evičko, jsi úžasná ve všem, do čeho se pustíš. Máš mé hvězdné nebe.
Lidmila Nejedlá
Krásný příběh. Evičko, Ty jsi žena tisíce zkušeností. Obdivuji Tvé hospodářství, vitalitu a porozumění s přírodou. Jsi studnice poučení i pobavení. Jsem ráda, že Tě znám.
Hana Rypáčková
Evo, to je ale rychlost těch tvých dětiček...A Bertík je neplašil? Pomáhal , viď. Ta úvodní fotka je taky báječná...Hvězdičky... Už jsem zapomněla, že beránek je Hanička. Moc jsme se nasmáli. Ti splašenci sami roztahují pusu k úsměvu..
Eva Mužíková
Děkuji za slova chvály... jehňátek je sedm, to zcela strakaté - beránek, dostalo tenkrát jméno od Hanky R. - Hanička:))) Když jsem jej prodávala, majitel mu ho nechal... Ta zmiňovaná ovečka je na videu hned druhá v pořadí.. Bertík měl snahu, když byla jehňátka maličká olizovat jim prdelky / voněla po mlíčku/.. ale odháněla jsem ho. Ta hudba se mi k tomu fofru líbila, ale je to otázka názoru, že??
Alena Tollarová
Evo, na ty mrazy z února 2012 si také velmi dobře pamatuji. Při čtení Tvého příspěvku a líčení strastí ovčí porodní babičky mi šel mráz po zádech. Ale Ty jsi holka do nepohody a poradila si. Tak už to chodí, s tím se nedá nic dělat. Těším se na setkání s Tebou i Bertíkem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%