Ilustrační foto: pixabay.com
Soutěž: Poprvé na vesnické taneční zábavě "Červencová noc"
2. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
13.3.2016 21:13
Vaše milé vzpomínání mě vrátilo také o půl století zpět. Moc ráda jsem tančila, do čajů jsem směla od 15 a táta na mě venku čekal.To jsem měla pěkný dopal. A do dnes ráda tančím doleva - nácvik s otcem.
Hana Lancová
8.3.2016 19:14
Díky Vám jsem si teď připomněla krásné venkovské zábavy u mojí babičky. Dodnes bych protancovala boty. Můj muž tančí dobře a je to jeden z našich společných koníčků.
Alena Tollarová
7.3.2016 09:53
Nikdy se nevrátí, pohádka mládí ... určitě ji tam tenkrát také hráli a mladá dívenka ji nemohla vnímat tak jako dneska. Krásná připomínka krásných dnů.
Růžena Antlová
5.3.2016 18:32
Pěkná vzpomínka zavedla jste mě svou vzpomínkou do mých 16 roků kdy jsem se ocitla na májové venkovské zábavě v zákoutí lesíčka mezi břízkami na dřevěném parketu v náručí své velké lásky i když byl květen, na písničku "modřínů háj " nelze zapomenout
Hana Rypáčková
4.3.2016 19:12
Z povídání dýchá takový mír a klid. Je hezké být s přáteli a mít s nimi stejné vzpomínky. V tanečních -Prodloužená a Věneček- to už byl téměř ples. Maturitní takový zvláštní, nelze srovnávat s opravdovými plesy pro dospělé, kde jsme my mladí byli na okraji zájmu. Naše byly Čaje - odpolední zábavy. A vrátili jsme se k odpoledni jako důchodci ...
Zuzana Pivcová
4.3.2016 18:55
Škoda, že takové hezké vzpomínky nemám. I když jsem tančila ráda a snad i dobře (alespoň podle zájmu pozdějších tanečníků o tanec se mnou), do tanečních jsem nechodila ráda a při první taneční zábavě - Mikulášské - po mně hned vyjel voják-absolvent, herec z Divadla Jiřího Wolkera, a to s romantikou nemělo zdaleka nic společného.
Zdenka Jírová
4.3.2016 17:38
Hezká vzpomínka, hodně romantická. Ta moje je spíše veselá, ale o tom příště.
Anna Potůčková
4.3.2016 17:38
Děkuji všem za komentáře, jen dodám, že tento můj hrdina i dnes je stále přitažlivý, stále velmi slušný a dodnes jsme přátelé. Ba dokonce jeho syn jemu hodně podobný nejen co do vzhledu, ale také v chování byl na svatbě mé dcery, neboť se kamarádí s jejím manželem
Lenka Hudečková
4.3.2016 14:57
Děkuji za hezký příběh. Díky němu jsem si i já vzpomněla, jak jsem byla s rodiči na své první "zábavě". Dlouho jsem se těšila, ale první plán nevyšel, dostala jsem angínu a vysoké horečky, ale ten druhý pokus už proběhl. Také pro mne chodili kluci - synové kamarádky mojí mamky a ještě jeden hoch. Nikdy to nebylo víc než přátelství, ale ráda na to vzpomínám. Se všemi třemi muži (byli tenkrát tak o 5 let starší než já) jsme se celé roky kamarádili, dokud jsme bydleli ve stejném místě - ve Vratislavicích :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA