FOTO: autorka
Pánev plná překvapení aneb co dům dá
1. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
22.3.2016 17:45
Pane Karle, řepu jsem dala, protože zrovna byla v lednici, houby jsem tentokrát volila ve formě žampionů a bylo to výborné. Jinak řepu pečenou taky děláváme každý týden a boršč vařím jen občas, ale letos jsme ho již také měli :-)
Karel Boháček
22.3.2016 13:59
..já dávám ještě kukuřičku a jidášovo ucho,tu řepu tam mít nemusím / taje lepší opečená nebo do eintopfu - boršče.
Lenka Hudečková
3.3.2016 16:22
Ano Jano, tak je to správně...moje zelenina byla výborná, teprve dneska jsme to dojedli..
Jana Slavíková
3.3.2016 15:59
Také občas vařím způsobem "co lednice dá". Zelenina restovaná ve woku zůstane tzv. na skus, předvařování je zbytečné. I dušená zelenina je dobrá, nepatlavá, jen se to musí umět.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.3.2016 05:55
Dušenou zeleninu (tzv. "patlavou") jsem v životě moc nedělala - děti to jíst nechtěly. Teď -pro sebe-na menší pánvi vyzkouším (láká mne to restování), ale zeleninu si napřed předvařím v parnín hrnci - vitaminy zůstanou, chuť taky - a orestuji pak v nezbytně nutném čase.
Naděžda Špásová
2.3.2016 22:58
Leni, vypadá to hezky a asi to je dobré. Ti, kdo mají rádi zeleninu to určitě potěší. Dušená zelenina nepatří k našim oblíbeným pokrmům. Ostatním přeji dobrou chuť. *****
Jitka Chodorová
2.3.2016 21:45
Tak toto taky dělám,ještě jsou v tom dobré žampiony, můj muž ale nejí těstoviny, tak buď jako rizoto, nebo čínu s rýží, já to nazvala po domácku vietnamská čína,dobré je v tom kuřecí maso, a moc nám to chutná,může být k tomu i kuskus.Díky Lenko.
Lenka Hudečková
2.3.2016 19:06
Je to opravdu dobrota, ještě jsem zapomněla napsat papriku, když je doma a nestojí zrovna stovku kilo :-)
Soňa Prachfeldová
2.3.2016 18:04
To věřím Leni, že chutná, když nevím co, orestuji hodně cibule a mrkve a do toho instatní nudle, zkusím i tu červenou řepu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA