Soutěž: Poprvé se svým milým
Ilustrace: pixabay.com

Soutěž: Poprvé se svým milým

6. 3. 2016
láska Můj příběh Soutěž - poprvé
Hodnocení:
(4.5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Alenko, tak to byla LÁSKA! Příhodě se chechtám ještě teď.
Eva Mužíková
Alenko, to jsem měla hezký start do dnešního dne, super, super... pobavila jsi mne...
Alena Tollarová
Aleno, já myslím, že rodiče to nejspíš věděli ... A napadá mě, co dneska vědí ti mladí, takové příběhy jako my asi nezažívají. Všechno mají pod nosem, tajemství žádné. Bohužel.
Jitka Chodorová
Alenko, moc pěkné vyprávění, takové příběhy píše sám život. Přeji hodně zdraví a štěstí do dalšího společného života.
Elena Valeriánová
Krásný příběh se šťastným koncem. Bavila jsem se, krásně jste své vzpomínky pro nás napsala. Prostě se mi Váš příběh moc líbil. Pamatuji se, že když můj Honza u nás poprvé spal, tak ráno taky potřeboval jít "cíkat" a ptá se mě, když potká naše, co má říct a já na to "Dobré ráno".
Olga Štolbová
Álo, tvoje Poprvé je moc krásné. Také se mi vybavilo několik vzpomínek pohřbených někde vespod a náhle se vyklubaly. Přesně jako Jana...kdyby naši věděli. *****
Jana Šenbergerová
Alenko, to byl nervák! Dovedu si představit, kolik vzpomínek tvůj příběh vyvolá. Také jsem se zasnila ... Kdyby naši věděli! :-)
Lenka Hudečková
Alenko, pobavila jsem se, hezky jsi to napsala a jak říkáš, takové příběhy píše sám život :-). *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%