FOTO: autorka
Vnoučata nám vynahrazují stárnutí
3. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.3.2016 17:41
Dostalo se mi jen dvou vnoučat - mé vnučce bude 24 let a mému vnoučkovi bylo 9. Užívám si je oba, i když s každým jinak. Máme se ale všichni rádi.
Elena Valeriánová
4.3.2016 17:25
Moje první Beruška bude mít letos 18. Druhý brouček 13, třetí Broučínek 9 a ta nejmenší Beruška měla před týdnem 4. Ráda se ode mne nechává česat a včera nám přišlo od ní psaní. A4 úplně pomalovaná velké sluníčko, strom, postava a kde bylo místo napsala písmena, ta co už umí. No není to kouzelné. Hani, ta Tvoje blonďatá Beruška je jak vymalovaná.
Alena Vávrová
4.3.2016 16:40
Hani, mám to skoro také tak. Tu knížečku také mám a nejvíce se mi tam líbí: " Vnoučata jsou odměnou za to, že jsme byli rodiči". Ty jsi výjimečná v tom, že máš i vnoučátka ještě velmi malá. Valérka je kouzelná. To je nejkrásnější čas. Ty moje jsou sice stále ještě mazlivé holčičky, ale moc rychle rostou do malých sebevědomých slečen. Přeju si, aby nám to tu naši idylu nepokazilo.
Naděžda Špásová
4.3.2016 16:16
Hanko, svatá pravda. Naší Andulce je 8, začíná být hubatá a stále odporující. Pár hodin a stačí. Ale pořád je to moje beruška.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA