
FOTO: autorka
Recepty našich předků: pirožky se zelím a slaninou
28. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
29.2.2016 15:47
Tohle tzv. spařené těsto používám na švestkové knedlíky. Je vláčné a dá se vyválet do tenka. Na slano se zelím určitě zkusím.
Alena Várošová
29.2.2016 15:17
Paní Naďko většinou vřdy i z pokrmů děcíme po našich předcích.Vypadá to vábně,ale i pracně to zelí dávat do žlábku vykrajovátka.My si zase zvykli na halušky ze zelím a uzeným,nebo i s brynzou,Díky za tip.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA