FOTO: archiv autorky
Jak jsem si zašlápla štěstí
26. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Havlová
27.2.2016 19:53
Milá Hanko beru to jako "veselou příhodu z natáčení", nic rozumnějšího se s takovým psaním asi dělat nedá...
Alena Tollarová
27.2.2016 19:37
Paní Hano, Vy jste rozumná. Ale bohužel se najdou takové ženy, které tomu uvěří a pak se možná nestačí divit, jak naletěly.
Alena Várošová
27.2.2016 19:32
Nemám zkušenosti,ale aby se někdo zamilovat do mnohem starší ženy z fotky,jenom z pohledu, je nemožné.Nevěřím na pohádky,už jsem velká holka.Možná rozeslal stovky takových imeilů,dnes žijeme v realitě paní Hanko,ne v pohádkách?.Že by bohatý princ přijel na bílém koni a vyvedl Vás z garsonky.? A jak by jste se domlouvalli rukama,nohama,nebo snad umíte anglicky?Nebo to může být ,jak píše Lidmilka.
Lidmila Nejedlá
27.2.2016 19:05
Paní Hano, bacha! Většinou to jsou Afričané, kteří se k Vám nastěhují s manželkou , dětmi i kozou...
Jarmila Komberec Jakubcová
27.2.2016 18:57
Milá Hanko určitě si po štěstí nešlapete, to by asi nastalo kdyby jste se dotyčnému pánovi z Londýna ozvala. Londým j multikulturní město a já jsem tam vždy při jeho návštěvě měla pocit, že je spíše město barevně odlišných obyvatel.
Drahomíra Stínilová
27.2.2016 18:41
Milá Hano, zajímavý článek ale myslím, že jste si štěstí nezašlápla. Dala jsem se na facebook kvůli jedné fotografické soutěži na iDnes. Jsem na to velmi opatrná a mám za přátele jen mou rodinu a lidi ze seniorského fotoklubu. Přesto, nevím jak se to stalo, žádnou seznamku jsem nevyužila, ale přišlo mi několik podobných nabídek v anglickém i českém jazyku (viditelně přeloženo přes překladač) s fotkami středně mladých dobře vypadajících mužů, kteří psali, že jak mě spatřili na fotce, hned se zamilovali a že jsou opuštění. Takové zprávy raději hned mažu. Jednou jsem četla, že jim nějaké ženy nalítly a zaslaly peníze. Pak se ukázalo, že jsou to podvodníci. Nevím, jak to chodí v seznamkách, třeba to není ten případ, ale raději bych byla obezřetná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA