Ilustrační foto: pixabay.com
Český Babylon
23. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
24.2.2016 13:09
Lidmilo, ten e-mail s fotkou štítku z českého kuřete s nápisem Vyrobeno a zabaleno pod dohledem islámské komunity a její název jsem Ti poslala před tím, než jsem si přečetla tenhle Tvůj článek.
Eva Mužíková
24.2.2016 12:42
Lidmilo, Lidmilo, Ty si nedáš pokoj, mám trochu obavy, aby se Ti Tvá snaha přijít pravdě na kloub nevymstila.. lidé jsou různí....
Vladka Steinová
24.2.2016 12:27
Naše země byla krásná, ale nyní je značně zdevastovaná, pohraničí jsou plná špinavého odpadu, kolem železničních tratí je takový nepořádek, jak snad nikde ve světě, jen v rozvojových zemích. Zda mám ještě nějakou hrdost, nevím, a pochybuji. Často to tak nevypadá.Vy, p.Lidmilo si hodně mnohé idealizujete a žijete jakoby v dobách, kdy vše bylo opravdu lepší. Popisujete ve 2.odstavci článku všechny možné národnosti, které se tu mixují. Ukrajinci určitě nejsou bezradní, ti si moc dobře u nás vědí rady se vším, hlavně s ataky na ženy, se znásilňováním a s krádežemi. Myslím si, že naopak není dobře takových národností s jinou kulturou a s jiným náboženstvím v této malé, chudé a vydrancované zemi. Ani velké rozlohou a bohaté země se s tímto problémem nikdy nesrovnaly natolik, aby mohly říci,že v této oblasti uspěly.Jsem rozhodně skeptická k Vašemu článku.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.2.2016 11:24
Paní Lidmilko, asi nejlepší by bylo, kdyby všichni mohli žít v zemi kde se narodili a pomocí cestování či různých výměnných pobytů poznávali jiné krajiny a země. Každý byt mám omezenou kapacitu a tak i jednotlivé státy.V bytě 1+1 budou dobře žít 2 lidé ale 20ti bude určitě těsno. A tak je to i s migrací. menší počet lze integrovat i když někdy s problémy, invazi už nezvládne nikdo. Lidé musí mít kde bydlet, děti chodit do škol, mít dobrou práci a to je pro každý stát běh na dlouhou trať. Paní A.Merkel to asi
myslela dobře, jenže i dobré úmysly vedou do pekla. Proto se připojuji k názoru paní N.Špásové.
Naděžda Špásová
24.2.2016 10:38
Lidmilo, tvoje články čtu moc ráda, ale z tohohle jsem trochu na rozpacích. Možná proto, že nesdílím tvůj entusiasmus pro cizince u nás a tvoji důvěru v jejich dobrotu. Sorry.
Zuzana Pivcová
24.2.2016 10:28
Vím, Liduš, že se chceš neustále dobrat pravdy, jenže tudy asi cesta nevede. Těch záhad tu bude asi podstatně víc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA