Vzpomínka na Jeseníky: chata Švýcárna a Dlouhé Stráně
FOTO: autorka

Vzpomínka na Jeseníky: chata Švýcárna a Dlouhé Stráně

25. 2. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Jako stavař oceňuji toto dílo a jako turistovi se mi to líbí jak je to citlivě posazené . Mně tedy než Jeseníky tak se líbí Rychlebské hory .
Dana Kolářová
Zajímavá reportáž, děkuji.
Drahomíra Stínilová
Jsem moc ráda, že jsem vás navnadila a i když už jsem tam byla, hrozně ráda bych tam chtěla jet na 3.sraz, taky abych vás poznala. Ale bohužel v té době jsem pravidelně hlídací babička, tak až příště.
Soňa Prachfeldová
Také jste mě moc navnadila na 3.sraz, povídání i fotky bezva.
Alena Várošová
Děkuji za procházku na Dlouhé Stráně,tak to by se mi líbilo,ale lést jak kamzík po strmých kopcích to už ne.
Jana Šenbergerová
I když to tam známe, ale také protože to tam známe, těšíme se, že se tam s vámi setkáme.
Eva Balúchová
S fotkama jste mě krásně navnadila na setkání íčka.
Hana Rypáčková
Byla jsem tam ještě když se to monstrum stavělo a už tehdy mi to bylo líto...Ale výhledy jsou krásné...
Alena Tollarová
No však loňské léto stálo za to! A je to dobrá ochutnávka - příprava na letošní setkání i60.
Zuzana Pivcová
Někdy je právě nejlepší ten pocit, že to člověk nevzdal a něco dokázal. Zvlášť, když pak vidí tak krásnou přírodu, jako u Vás na snímcích.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%