FOTO: autorka
Restaurant day
22. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
23.2.2016 20:05
Ahoj, také jsem o tom nic nevěděla, ale podívala jsem se na net a zjistila, že 21.2. proběhla tato akce i v Mladé Boleslavi (a ne poprvé). V Liberci už se také konal - vloni v půli srpna poprvé. A taky jsem dostala chuť na zelňačku a dneska jsem si ji uvařila ;-).
Zuzana Pivcová
23.2.2016 18:53
Něco podobného v celkem skromné formě stánkového prodeje jsem zažila jednou na Tylově náměstí. Některé pochutiny byly více než lákavé, jiné spíše jen atypické a neměla jsem k nim důvěru (hmyz, červi). Ale nevím, zda to bylo jako u vás, že vařit a nabízet mohl vyzkoušet každý.
Alena Tollarová
23.2.2016 18:43
Ani já jsem o podobné akci ještě neslyšela. A mám radost, že o ní věděla Zdenka Ž. a že se dostala do Tvého článku. Hezké.
Eva Mužíková
23.2.2016 10:07
Elen, tak to je opravdu zajímavá upoutávka, tady u nás jsem o podobné akci neslyšela. Fotky všeříkající, jsi šikulka... díky..
Jana Šenbergerová
22.2.2016 23:00
My se této akce zúčastnili v listopadu 2014. Tehdy bylo v Jeseníku také velmi nevlídno.
www.i60.cz/clanek/detail/9906/restaurant-day
Teď tu máme děti, takže jsme rádi, že díky tobě víme, jak to bylo tentokrát. :-)
Elena Valeriánová
22.2.2016 21:56
Ahoj děvčata, jsem ráda, že jsem Vás článkem zaujala. Nevím to určitě, ale myslím, že pro RD je vyhlášeno jednotné datum, následující má být třetí květnovou sobotu. Tak pàtrejte ve svém bydlišti a nebo se do toho dejte samy. Můžete se domluvit s kamarádkami nebo třeba v klubu. Zatím se chodím jen dívat, ale třeba příště seberu odvahu a taky se zapojím.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.2.2016 20:56
Kéž by si hodně lidí "otevřelo" restauraci/občerstvení s českými jídly - místo |"smaženého polystyrénu"= hamburgerů a jiných ucmuděnin.
Hana Rypáčková
22.2.2016 20:42
Restaurant Day také ráda navštěvuji.Třeba jen pokoukat.Jsou tam prima lidičky a veliká pospolitost.Ale u nás v parku se konají jen od jara do podzimu.
Lidmila Nejedlá
22.2.2016 19:42
To se mi líbíííí...určitě nebylo nikomu špatně a hygiena si může dát svá přehnaná pravidla za klobouk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA