FOTO: archiv autora
Po Slovensku cestujte zadarmo
21. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
3.8.2016 15:32
Letos jsem si na Slovensku pořídila tuto legitimaci na vlak. Mohu si příští rok koupit jízdenku jenom na hranice se SR a pokračovat dále zadarmo? Děkuji. Je mi 72 let
Vítězslav Blažek
4.4.2016 18:31
Prosím o informaci s postupem, kde a jak si průkazku mohu vyřídit na Internetu. Díky.
Zdenka Jírová
22.2.2016 23:07
Na Slovensku jsem byla několikrát a vždy se mi tam líbilo, jen jsem asi měla smůlu na jídlo.
Alena Várošová
22.2.2016 18:00
Už jsem někde tady na portále tady tuto možnost četla.Uložila jsem si to někde a nevím kde.Vy jste mi umožnil nic nehledat.Děkuji za článek.
Marie Seitlová
22.2.2016 16:30
Drahuško i děti a studenti mají cestování zdarma. Dítě musí mít na vyřízení průkazu rodný list a foto. Student průkaz nebo index a foto.
Drahomíra Stínilová
22.2.2016 15:31
To je velice zajímavá informace. Můj tatínek pocházel původně z Košic, tak jsme tam za mého dětství občas jezdili. Ale naposledy jsem byla asi před 35 lety v Pieninách, Červený kláštor a pamatuji se, že jsme jeli na vorech po divoké řece a bylo to fantastický. Chtěla bych tam vzít taky vnučku. Slovensko obdivuji.
Jana Šenbergerová
22.2.2016 13:50
Moc hezky a přehledně jste to pro nás sepsal. Moje milá polovička si váš článek velmi pochvalovala a chtěla vás odměnit pěti hvězdičkami. Protože to nikdy nedělala, samým nadšením klikla na první hvězdičku, která jediná se objevila. Takže se omlouvám a napravuji aspoň takto *****.
Marie Seitlová
22.2.2016 12:41
Bezplatné cestování již od loňského roku senioři z našeho Senior klubu využívají. Byli jsme 2x společně v Tatrách a jezdí i jednotlivě do blízkých měst. Jsem zvědavá, zda to bude i po volbách. Je to finančně náročné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA