Po Slovensku cestujte zadarmo
FOTO: archiv autora

Po Slovensku cestujte zadarmo

21. 2. 2016
cestování peníze Slovensko
Autor: Jan Fencak
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Letos jsem si na Slovensku pořídila tuto legitimaci na vlak. Mohu si příští rok koupit jízdenku jenom na hranice se SR a pokračovat dále zadarmo? Děkuji. Je mi 72 let
Vítězslav Blažek
Prosím o informaci s postupem, kde a jak si průkazku mohu vyřídit na Internetu. Díky.
Ladislav Vesecký
Dobrá rada. Chystáme se do Tater
Drahomíra Stínilová
Děkuju za radu.
Zdenka Jírová
Na Slovensku jsem byla několikrát a vždy se mi tam líbilo, jen jsem asi měla smůlu na jídlo.
Alena Várošová
Už jsem někde tady na portále tady tuto možnost četla.Uložila jsem si to někde a nevím kde.Vy jste mi umožnil nic nehledat.Děkuji za článek.
Marie Seitlová
Drahuško i děti a studenti mají cestování zdarma. Dítě musí mít na vyřízení průkazu rodný list a foto. Student průkaz nebo index a foto.
Drahomíra Stínilová
To je velice zajímavá informace. Můj tatínek pocházel původně z Košic, tak jsme tam za mého dětství občas jezdili. Ale naposledy jsem byla asi před 35 lety v Pieninách, Červený kláštor a pamatuji se, že jsme jeli na vorech po divoké řece a bylo to fantastický. Chtěla bych tam vzít taky vnučku. Slovensko obdivuji.
Jana Šenbergerová
Moc hezky a přehledně jste to pro nás sepsal. Moje milá polovička si váš článek velmi pochvalovala a chtěla vás odměnit pěti hvězdičkami. Protože to nikdy nedělala, samým nadšením klikla na první hvězdičku, která jediná se objevila. Takže se omlouvám a napravuji aspoň takto *****.
Marie Seitlová
Bezplatné cestování již od loňského roku senioři z našeho Senior klubu využívají. Byli jsme 2x společně v Tatrách a jezdí i jednotlivě do blízkých měst. Jsem zvědavá, zda to bude i po volbách. Je to finančně náročné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%