Ilustrační foto: pixabay.com
Dlouhá hodina
20. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
23.2.2016 19:38
Hezký příběh s dobrým koncem.Já zase hrabu často v kabelce a hledám brýle.
Zdenka Jírová
22.2.2016 23:02
Úplně jsem se při čtení zapotila. Jak z amerického filmu. Ale zvládla jste to.Také se občas vracívám domů od venkovních dveří do patra pro zapomenutý mobil, hodinky, průkazku. Skleróza nebolí, ale člověk se naběhá.
Lidmila Nejedlá
22.2.2016 19:33
Helenko, krásný příběh ze života aktivní seniorky. Hezky vtipně jsi to napsala, úplně Tě vidím.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.2.2016 19:17
Hlavně Helenko že to tak dobře dopadlo.Napínavé až do konce.
Alena Várošová
22.2.2016 16:01
Pěkný příběh zoufalce,každý někdy tak sbrkle jednáme,hlavně když někam spěcháme.Dobrý Helenko.
Drahomíra Stínilová
22.2.2016 14:51
Moc jsem se pobavila. Často taky hledám. Vždycky najdu spoustu věcí, které jsem hledala dřív a nenašla, ale na hledanou věc musím počkat až budu v akci kvůli nějaké jiné.
Dana Kolářová
22.2.2016 14:29
Helo, Dlouhá hodina skončila ke spokojenosti všech a já se pobavila. Hezký den.
Růžena Antlová
22.2.2016 13:56
příběhy ze života hlavně v tvém podání psané s humorem tobě vlastním jsou velmi čtivé. Dobrý konec fleška našla svúj cíl a zatoulaná hašlerka je také v bezpečí koše ještě štěstí že není invaze mravenců !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA