FOTO: archiv autora
Červená řepa - zdravá a chutná večeře
20. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
3.3.2016 19:47
Dobrý nápad.Pečenou řepu jsem ještě nejedla.Mám ráda zavařenou-s křenem.Asi zkusím i upéct.
Jitka Valachovičová
25.2.2016 14:38
Leni, určitě veliká dobrota....nedávno jsem si udělala něco podobného s tvrdým kozím sýrem, polníčkem a balsamicem.
Lenka Hudečková
23.2.2016 17:41
Já sama jsem řepu jako dítě neměla ráda, ve škole, co nám ji dávali k rizotu, nebyla dobrá, ale naučila mě ji jíst moje první paní tchyně. Dělala domácí, strouhanou s křenem a to byla lahůdka. Od té doby ji mám ráda.
Dlouho jsem ji jen vařila, až poslední asi dva roky raději peču. A to je teprve lahoda. Zítra ji zase udělám a už se moc těším :-)
Elena Valeriánová
22.2.2016 22:06
Červenou řepu mám taky ráda, peču ji společně s česnekem, nakrájenou na měsíčky, ale ne v alobalu. Peču ji v malém pekáčku. Mám ji ráda i k masu jako příloh. Dělám z řepy i salát s cibulí,zálivka je z medu, olivového oleje a citrónu. Prostě řepa do našeho jídelníčku patří, stejně jako dýně a cukety. Tvůj recept určitě vyzkouším, horší to bude s tím kozím sýrem, já ho mám ráda, ale manžel ne. Budu muset vymyslet pro něj náhradní variantu.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.2.2016 19:15
O pečení řepy čtu poprvé a určitě vyzkouším. mám ji moc ráda, ale nebaví mi ji tak dlouho vařit.
Alena Vávrová
22.2.2016 17:53
Také mám moc ráda červenou řepu. Dá se koupit již předvařená, dělávám si různé saláty a je výborná s křenem. Pečenou musím teprve vyzkoušet.
Jitka Chodorová
22.2.2016 16:52
Taky mám ráda červenou řepu,a dokonce jí učím jíst i mého muže, díky Lenko za recept, hodí se.
Marie Seitlová
22.2.2016 16:36
Řepu mám také moc ráda, tak dík za recept. Já dělám i ze syrové salát. Nastrouhám mrkev, řepu, jablíčko a jen osladím medem a trošku citr. štávy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA