Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Havlová
20.2.2016 21:00
Vaše báseň se mi líbí a připomněla mi, že i já jsem podobné psávala před lety, i o Praze jich pár bylo, možná si je znovu přečtu a posoudím, jestli by stály za zveřejnění. Fotku máte taky pěknou. Jestli máte v šuplíku anebo v hlavě ještě nějaké básně nebo třeba eseje, určitě se s námi o ně podělte, já si je určitě moc ráda pořečtu a přeji vám všechno dobré.
Drahomíra Stínilová
20.2.2016 20:54
Moc děkuji všem za hodnocení. Musím vysvětlit, že tohle je tak půl století stará básnička, teď trochu upravená, ale vložila jsem ji až po článku o jarním fotografování. Jsem tu nová a myslila jsem, že se vkládá samostatně poezie a próza. Jenže obě věci mi postupně ukázaly error. Tak jsem to znovu postupně vložila, ale ta báseň vyšla dřív, než ten článek. Omlouvám se, zatím v tom tápu.
Soňa Prachfeldová
20.2.2016 20:51
Paní Drahomíro, jak vidno, poezie přežívá věky a Vaše je mladá. Za chvíli se vpravíte do všeho.
Drahomíra Stínilová
20.2.2016 20:26
Moc děkuji všem za hodnocení. Musím vysvětlit, že tohle je tak půl století stará básnička, teď trochu upravená, ale vložila jsem ji až po článku o jarním fotografování. Jsem tu nová a myslila jsem, že se vkládá samostatně poezie a próza. Jenže obě věci mi postupně ukázaly error. Tak jsem to znovu postupně vložila, ale ta báseň vyšla dřív, než ten článek. Omlouvám se, zatím v tom tápu.
Soňa Prachfeldová
20.2.2016 18:56
Krásné poetické ráno s pěknou fotkou .
Hana Rypáčková
20.2.2016 16:39
Moc se mi verše líbí.*****
Alena Várošová
20.2.2016 14:40
Pěkná báseň napsala jste to výborně Drahomíro,,jen tak dál.Prahu neznám,ale obdivuji.
Hana Čadová
20.2.2016 14:26
Paní Drahomíro, mám moc ráda procházky ranní Prahou. Většina lidiček spěchá do práce a já si užívám procházku!
Olga Štolbová
20.2.2016 09:25
Když někdo takhle úžasně vnímá ráno a mou milovanou Prahu, je můj člověk. Díky...*****
Jitka Chodorová
20.2.2016 08:22
Ano,moc krásné.
Načíst starší příspěvky