Ilustrační foto: pixabay.com
Často je to o náhodě
18. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.2.2016 21:15
Mám radost, že se ozvalo Slovensko, vítám Vás ! Shluk náhod nás povede a dovede a třeba na třetí setkání i60. A to není náhoda, to je skvělý záměr !
Elena Valeriánová
20.2.2016 17:10
Není náhoda jako náhoda. I já Vás vítám mezi námi, krajana z mého rodného Slovenska. Dlouhé stráně jsou nádherné a ty výhledy!
Drahomíra Stínilová
20.2.2016 00:28
I mne sem přivedl novinový článek a v létě jsem navštívila Jeseníky i úchvatné Dlouhé stráně. Byla jsem nadšená.
Eva Balúchová
19.2.2016 17:21
Já jsem sice z Moravy,ale Dlouhé stráně jsem viděla jenom na fotkách.Taky je toužím vidět a určitě i ostatní program bude zajímavý.Ano,všechno co se děje má svůj důvod,byla to dobrá náhoda,vítejte.
Hana Rypáčková
19.2.2016 13:41
Není nad noviny do ruky. Koupila jsem je, nesla manželovi a šly z ruky do ruky . To číslo bylo dost zajímavé....Ale nikdo z jihu nepřibyl....Vítejte.
Alena Várošová
19.2.2016 12:40
Pane Jane vítáme Vás ,ať se Vám na tomto potrále líbí i s manželkou.Slováky máme rádi.
Jaroslava Handlová
19.2.2016 11:44
To je výborné, že se sláva tohoto portálu i60 rozšířila i za hranice. My všichni, co zde aspoň trochu aktivně přispíváme k jeho pestrosti, už jsme si na "svoje íčko" tak zvykli, že bez něho je nám smutno. Vítejte tedy mezi námi - takových náhod více. Ano, teď máte šanci poznat i osobně nejen Losiny atd., ale i partu dobrých přátel.
Marie Seitlová
19.2.2016 10:56
Ano náhoda to je. Možná jste mi to vaše přání vnuknul a já to na ičko nabídla. Jsou to 2 velmi zajímavá místa. Tak jen se přihlásit, nebo tento článek je vaše přihláška ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA