Ilustrační foto: pixabay.com
Tolerance
18. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
21.2.2016 10:50
Tolerance by se měla vyučovat už ve školách. Nejsem věřící, ale kostely na výletech nevynechávám. Tolerovat lze spoustu věcí, ale abych se já přizpůsobila cizincům u nás, tak to ani náhodou.
Olga Štolbová
21.2.2016 10:11
I já mám stejný názor, jen tak lze žít v pohodě a bez válek. Díky za tento článek. *****
Olga Štolbová
21.2.2016 10:10
I já mám stejný názor, jen tak lze žít v pohodě a bez válek. Díky za tento článek. *****
Zdenka Jírová
21.2.2016 00:12
Dobrý článek vhodný do dnešních dnů. Vystihl jste to správně, mám stejný názor. Jen tu toleranci nesmíme přehánět a ustupovat netoleranci.
Zuzana Pivcová
20.2.2016 21:33
Pojem "tolerovat něco" má už dnes dost posunutý význam, až téměř k pasivnímu snášení názorů či projevů někoho odlišného. Je-li tolerance chápána jako vzájemné uznání práva někoho či něčeho na existenci s tím, že mě ale tato existence nepoškozuje či dokonce neohrožuje, pak je to v pořádku.
Soňa Prachfeldová
20.2.2016 19:15
Naše zákony mám pocit dodržují převážně jen slušní lidé. A těm se neodpustí nic. Tolerance je velmi nutná a zapotřebí, jen by měla být na obou stranách, nikdo by ji neměl zneužívat.
Lenka Hudečková
20.2.2016 18:01
Myslím, že jsem tolerantní osoba a také žiji v tolerantním vztahu. I já jsem pro toleranci v celém životě a nejen v náboženství.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.2.2016 17:08
Dost včas rozeznám, koho mohu - a koho nemohu tolerovat !- mezi takové lidi raději nelezu, nehodlám se s nikým vybavovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA