FOTO: archiv autorky
Trabant byl "nejlepší auto" - alespoň pro mne
17. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
19.2.2016 21:54
Hezké vzpomínání, Marcelko. Úplně Tě vidím za volantem. Můj syn vyhrál v tombole na plese fialového trabanta posetého hvězdičkami. Jezdil. Já jsem se styděla a nechtěla jsem se svézt.
Libor Farský
19.2.2016 20:45
Marcelko, asi bych s trabošem neuměl jezdit. Prý se u pumpy do něj musel tankovat i nějaký olej, či co. Moc Ti fandím *****
Alena Várošová
19.2.2016 19:57
Pěkné povídání,ráda jsem si početla.Trabanta jsme nikdy neměli,ale rodiče měli Velorex neboli hadrolet.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.2.2016 19:25
Trabantík bylo hezké autíčko, nedávn jsem viděla v telce expedici
trabantů v Jižní Americe-Co dokázaly byl malý zázrak. Hezký článek.
Olga Štolbová
19.2.2016 19:09
Marcelo, prima povídání, dobře, že jsi začala a brzy pokračuj. A ještě jedna připomínka. Holky, Zuzko a Marcelo, jak já vám závidím, moje sestra odešla před třinácti lety, tak moc mi chybí. Ani nevíte jak mi ji Zuzka připomněla.*****
Hana Rypáčková
19.2.2016 18:53
Nějak mi to docvaklo až po půli článku. .....Zuzky sestřička. Moje sestra řídila taky trabanta a já ji tak obdivovala to řízení u volantu.Pak jsem byla jediná, kdo byl schopen dojet pro zásoby do vesnice přes hlavní silnici /popito a já těhulka/.Jela jsem pořád na dvojku a neřadila ani přes tu hlavní....Souhlasím, na autíčku se nedalo nic porouchat, jen třeba prasklo. Sloužilo dobře a dost dlouho. *****
Eva Mužíková
19.2.2016 18:19
Marcelo, já nedám na trabant také dopustit. Ne jako jeho majitelka, ale jako " milenka" jeho majitele. Jezdil za mnou dlouhý čas s tímto autíčkem až ze 110 km vzdálené Prahy. Mé zamilované srdce vždy, když jsem slyšela nenapodobitelný hlas trabantíka, zaplesalo.. Těším se na další pokračování, jste skvělá pisatelka....
Zuzana Pivcová
19.2.2016 18:14
Á, Trabantík už je tady. Vzpomínám na něj a naše jízdy s ním ráda. Tehdy při Tvé zkušební jízdě jsem si opravdu říkala: To snad není možné, vždycky jsem si myslela, že je narozdíl ode mne technicky nadaná, a ona jede tak hrozně!! Ale pak, už doopravdy, jsem se s Tebou nikdy nebála jezdit a plně jsem Ti důvěřovala. A vážím si toho, žes hned na začátku řekla, že kdyby ses sebeméně napila alkoholu, nikdy nepojedeš. A tos skutečně bez výjimky dodržela. Bohužel můj pozdější partner ne...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA