FOTO: www.kupono.cz
Jak zařídit pokoj pro hosty i příležitostné přespání?
16. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alice Nováková
10.8.2017 10:12
Často ke mě jezdí vnučky na přespání, takže bych jim ráda udělala hezký dětský pokoj. Ráda bych něco v přírodním dřevěném stylu. Už mám něco vybraného i na https://www.hezkydetskynabytek.cz/detsky-nabytek/komody-skrinky/komoda-duo-safari-natura.html s krásným motivem safari jen nevím, zda to má cenu, když ty děti tak rychle rostou. Nemám raději vybrat něco neutrálnějšího?
Hana Rypáčková
20.2.2016 08:01
Abych někoho neodradila, že se u mne bude ležet jen na zemi : Pokojík má sice už jen dvě lůžka , ale v obýváku je rozkládací sedačka- /dva tulící se/ .V létě se dá spartansky přespat i na chatě nad městem...Asi se tím zařízením včetně skříní míní přivydělat si podnájmem na týden v atraktivní oblasti.Proto ty prázdné skříně....Zuzko, má to půvab.U nás se všechny děti vždy zase nacpou do pokojíčku a o spaní na zemi se přou...Ale jak stárneme , tak je to méně často.
Zuzana Pivcová
20.2.2016 07:49
U mne moc variant není. Hostitelka i host na zemi, hostitelka na posteli a host na zemi nebo opačně, což se zatím nestalo. Ale i malobyt má svůj půvab! :-)
Lenka Hudečková
20.2.2016 07:12
Jsme dva a bydlíme ve 3+1. V oýváku máme rozkládací sedačku a v pokojíku rozkládací gaučík, takže u nás se v pohodě najednou vyspí i dvě návštěvy :-). Už se občas stalo, že na nějaké narozeniny mi přijela dcera a ještě přátelé nebo jezdí kamarádka s rodinou, takže zatím jsme se v pohodě vešli. Jedni jdou do obýváku a druzí (nebo jejich děti) do pokojíku :-)
Helena Votíková
19.2.2016 09:23
Pokoj pro hosty nemáme, popustíme jim naši ložnici. Na gauči v obýváku se přitulíme a je to.. A když je hostů více, no pak většinou jdou pánové do spacáků na zem.
Alena Várošová
18.2.2016 15:18
Přespat mohou případní hosté v dětském pokoji a v obýváku je rozkládací gauč pro dva,takže není problém..
Jarmila Komberec Jakubcová
18.2.2016 12:46
pro své hosty má samostatný pokoj propojený se sprchovým koutem a WC. Tak mají hosté svoje soukromí a já také.V předsíňce mají malý dvouvařič, ledničku a v pokoji televizi. Moje kamarádky k mně rády jezdí, děláme společné grilpárty a nemusí spěchat domů.
Jana Šenbergerová
18.2.2016 10:01
Díky tomu, že máme třípokojový byt v paneláku a děti jsou už z domu, mohou případní hosté přespat v bývalém dětském pokoji. Další možnost je v jídelně - rozkládací sedačka pro jednu osobu a v obýváku se na rozloženém gauči pohodlně vyspí dva lidé. Příští týden bude "dětský" pokoj plně obsazen dcerou a třemi vnoučaty. Puberťáci na patrovce, maminka s dvouletkou na matracích na zemi. Tím pádem moc prostoru v místnosti nezůstane a zbytek bytu kromě ložnice se stane hernou. Vydrží-li současné počasí, bude to náročné. Hlavně pro sousedy.
Květoslava HOUDKOVÁ
18.2.2016 08:45
Od doby, co rodiče dovolili dětem zvát si kamarády, tak vnoučata "přiložila ruce k dílu" a v části půdy s rodiči vybudovali útulný pokojík "pro hosty". I na vybavení se podíleli (spořili, přispívali). Tak jak rostli, změnil se pokojík pro hosty dospělé - vnuk zavedl i "Knihu hostů"! = účel i hra.
Dagmar Bartušková
18.2.2016 08:45
Kdo by chtěl uklízet pokoj pro hosty! Pokud se společnost poněkud "protáhne", preferuji karimatky". Je to rychlé a skladné. Sama na nich u přátel spím dodnes.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA