FOTO: Oáza
Návrh na třetí setkání přátel i60
14. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.2.2016 20:01
Ahoj Majko a Hanko, 2.6. máme sportovní hry a pak dovču na Slovensku a nevím přesný datum. Jak se dozvím, hned písnu. Snad to vyjde, moc bych chtěla.
Jiří Libánský
16.2.2016 17:53
Ani po poradě s diářem jsem nenalezl nic, co by mi bránilo se účastnit. Zuzana samozřejmě jede taky a kdyby mohla spát někde poblíž mě, to by bylo super. :-)
Olga Štolbová
16.2.2016 10:43
Holky, senzace a dík. Hlásím se oběma rukama a je mi jedno v kolikalůžáku budu. A kdo řekl v Poděbradech "už zase", byl pěkný hlupák. Takové prima baby se hned tak nenajdou. Těším se a píšu si červeně do kalendáře. Velký dík *****
Helenka Vambleki
16.2.2016 09:42
Teda, já čumím! Nebýt v Chorvatsku, tak bych preferovala aspoň pětilůžák, ať je nějaká prča, takhle to vypadá na sjezd introvertů v jednolůžácích :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA