Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Libánský
21.2.2016 11:43
Je to moc hezky napsané, to ano. Ale jak už jsem jednou uvedl, ne všem Tvým básním zcela rozumím. Možná se jen podvědomě bráním porozumět. Tak to asi bude. Ale čtu všechno. Čtu Tvé verše a ukládám si je ve svém srdci s pocity vinaře, který, sklízí bohatou úrodu. Jak když on krásnými, zralými, voňavými hrozny plní svůj koš. S láskou a péčí ukládá hrozen na hrozen a lehký pocit štěstí se mu jak roj motýlků třepotá kolem hlavy. Já děkuji Ti za ty motýlky. Tedy, mimo jiné.
Alena Várošová
21.2.2016 11:25
H5*ádherné verše Zuzko,ale moc smutné,deprimující,5*
Marie Novotná
21.2.2016 11:11
Den blbec přebolí,nemoci se zahojí. Sluníčko zasvítí a bude dobře.Jistě je to dávno,co jsi to psala.Hezký nejen dnešní den.
Soňa Prachfeldová
21.2.2016 10:51
Zuzko ne, nějak je mi smutno. Máš krásnější :-)
Olga Štolbová
21.2.2016 10:02
Zuzko, tohle je velmi divná báseň, nějak se k tobě nehodí. Muselo ti být moc smutno, když tě napadly takové verše. Přijde jaro, bude krásně a máš nás na íčku, tak mysli na samé hezké věci. A třeba někdy zavolej... ♥
ivana kosťunová
21.2.2016 09:39
Až mě z toho zamrazilo. Opravdu je štěstím začít od nuly ? Pro velmi působivé verše mě chybí adekvátní ocenění.