Dovolená před padesáti lety
24. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Dvořáková
26.7.2012 10:58
Někdy se to tak stane a přátelství trvá mnoho let.....moji rodiče se za dost dramatických okolností seznámili v roce 1968 v Jugoslávii s lidmi ,kteří nám moc pomohli,když jsme se nemohli vrátit domů z dovolené v srpnu 1968 a nechali nás u nich bydlet...mně bylo tehdy 8 a bráškovi 4 a doma ještě babi hlídala jestě ne ročního brášku,maminka prožívala tehdy dost krušné chvilky,dodnes jsou přáteli a ve stálém kontaktu.......moc se mi tvůj článek líbil Haničko....
Hana Procházková
25.7.2012 15:21
Jitko a Zuzanko, děkuji za příspěvek. V reakci na Zuzčinu ruštinu chci jen doplnit, že prostřednictvím PC komunikujeme do Armenie stále ruštinou - ale podržte se - ruštinou psanou latinkou.
Jitka Chodorová
24.7.2012 19:44
Tak mě došlo,že letos obě sníme stejný sen,i ten příběh by se našel,neměl však pokračování,ale co kdyby se to přece nakonec nějak povedlo,že?Moc pěkné povídání,díky
Zuzana Pivcová
24.7.2012 09:24
Byla jsem v Gagře v roce 1972 a úplně mi učarovala (viz můj příspěvek Není moře jako moře). O to hůře jsem vnímala válku, která tam mezi Abcházci a Gruzíny zuřila na počátku 90. let. V Gagře jsem se tehdy spřátelila s Azou, inženýrkou z Tbilisi. Byla to krasavice, která pak byla jako delegátka nějakého sjezdu vyfocena na titulní straně časopisu Sovětská žena. Obě jsme rusky moc neuměly, ale psaly jsme si a rozuměly si dobře. Dokonce mám od ní dodnes keramickou soupravu ze závodu, kde pracovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA