Ilustrační foto: pixabay.com
Můj seniorský život: Psáno "na koleni" v seniorském domě
12. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
15.2.2016 20:15
Paní Alžběto, i já děkuji za vaše řádky, za vaše verše, za lásku která z nich čiší. Opět jsem si uvědomila, že stáří je opravdu jen číslice. Vaše duše je tak mladá, vaše srdce je plné lásky a citu. Prostřednictvím vašich řádků jsem pocítila dobro, pozitivní energii a radost. Přeji hodně, hodně zdraví ! A moc děkuji.
Alžběta Eberlová
15.2.2016 09:11
Dobrý den, tímto bych Vám všem chtěla moc a moc poděkovat za Vaši podporu a nádherné příspěvky, které nás s paní Eberlovou zahřály u srdce. Nikdy jsem nezažila tolik milých lidí pohromadě. Ocenění redakce nás velice mile překvapilo a štěstí paní Eberlové, pro níž je tato událost opravdu velikou věcí, pro nás moc znamená a doufáme, že Alžbětka v psaní vytrvá. Děkujeme všem!
Nikol Šelmátová
Milena Mejsnarová
15.2.2016 08:20
Milá paní Alžběto, děkuji za Vaši poezii a přeji Vám hodně zdraví a dobré přátele kolem sebe.
Dana Kolářová
13.2.2016 23:38
Děkuji paní Nikole Šelmátové za přepsání seniorského příběhu a paní Alžbětě Eberlové přeji nejen mnoho zdraví, ale i radosti z poezie a rodinného štěstí.
Alena Tollarová
12.2.2016 20:14
Vážená paní Alžběto. Mohla bych být Vaší dcerou, a přesto už také čtu tento magazín pro seniory. Váš příběh dám přečíst mamince mého manžela, která je o něco mladší než Vy a stále tvrdí, že počítač pro nic už není. Váš příběh mě opravdu dojal, včetně krásných veršů pro miminka. Držím Vám palce a trošku v duchu zkusím přemlouvat osudí, protože výhru bych Vám moc přála!
Elena Valeriánová
12.2.2016 19:46
Vážená paní Eberlová, skláním se před Vámi hlubokou poklonou. Máte krásný věk a k tomu jasnou mysl. Učinila jste určitě moudré rozhodnutí přestěhovat se mezi lidi a nebýt dál sama. Přeji Vám hodně zdraví, pohodu a spokojenost. A také Vám přeji, ať máte kolem sebe, co nejvíce hodných. lidí.
Eva Balúchová
12.2.2016 17:15
I já vám chci poděkovat za váš článek a milé verše.Vaše rozhodnutí využít služeb v seniorském domě bylo určitě správné.Člověku samotnému je smutno.Přeji vám aby jste kolem sebe měla samé ochotné lidi.Určitě jednou z nich je i paní Nikola,které děkujem.
Marie Seitlová
12.2.2016 15:08
Paní Alžběto, moc pěkně napsáno a verše pro pravnoučata, krásná vzpomínka pro ně. Přeji hodně zdravíčka a pohody.
Jana Šenbergerová
12.2.2016 13:57
Milá paní Alžběto, s úctou se skláním před vaší činorodostí a ochotou "jít s kůží na trh", když mnohem mladší naříkají nad svým údělem. Přeji vám ještě mnoho hezkých chvil prožitých ve vstřícném, chápajícím a přátelském prostředí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA