FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život: U mě dobrý!
9. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.2.2016 21:26
Co na tom záleží, kolik je ti let, když kvítek v trávě zříš, a poklekneš! To měla být úvodní fotka, nějak mi to nevyšlo :-)
Soňa Prachfeldová
10.2.2016 21:21
Děkuji vám všem za příznivý ohlas, není to jednoduché, ten úbytek sil , energie, mládí , to všichni známe,. Dnes nabitý den, večer na těláku, jsme si říkaly, jak to vše moc moc letí, pak jsme si daly sklínku, usoudily, že to nelze jinak řešit než - pokud je nám dopřáno žít, žijme. Kdysi jsem četla krásnou knihu - Tančím, jak nejrychleji dovedu " -možná to neříkám přesně, ale porozhlédnu se po ní. Liborku fotku si klidně stáhni :-) . Díky ještě jednou a všichni máme moc společného, jsme lidští a nic lidského nám není cizí !
Eva Balúchová
10.2.2016 21:18
Soňo,tebe musí mít rádi všichni.Ať je tvůj další seniorský život stále tak aktivní.
Zuzana Pivcová
10.2.2016 18:42
Už dávno vím, že jsi všestranná žena, která má energie na rozdávání. Alespoň tak působíš! Je mi jasné, že jsi vždy nekráčela po hebkém trávníku, ale Ty přece umíš chodit bosa i po strništi (viz sraz i60 před 2 lety). Máš mé veškeré sympatie, Soňo!
Alena Várošová
10.2.2016 17:56
Soni,děkuji Ti za přiblížení svého seniorského života.Holka žiješ akvitvně,mysli taky někdy na odpočinek.Fandím Ti Alena
Lenka Hudečková
10.2.2016 17:52
Soni, fotky jsou taky super....na ty já koukám, až dopíšu reakci... :-)
Lenka Hudečková
10.2.2016 17:46
Soni, kdybych mohla, dám Ti 100 bodů za jeden z nejkrásnějších článků na zadané téma. Myslím si, že opravdu žiješ pěkný a naplněný seniorský život. Šumava je taky naše láska, musíme tam jezdit každý rok, snažíme se i 2x, když to vyjde. Zcela jsme si tento kout naší republiky oblíbili. Houbaření je též naše vášeň. Moc Ti přeji, abys užívala ty krásné seniorské dny jako doposud.
Marie Seitlová
10.2.2016 17:44
Soni jsi velmi aktivní a to je dobře. Přeji, aby ti to ještě dlouho vydrželo. Pěkný článek, pěkné fotky -*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA