Můj návod: Vytvoření videoprezentace
Ilustrační foto: pixabay.com

Můj návod: Vytvoření videoprezentace

11. 2. 2016
fotografie fotografování video
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Tady je vše dobře popsáno a tak stáhněte Movie Maker /ve Windows už je/ a začněte.Pokud bude něco nejasné, ráda pomůžu , jen se zeptat.Nejprve si program najděte...
Marta Nosková
Právě jsem dokončila podle Vašeho návodu svoji první videoprezentaci včetně hudby. Jsem na i60 úplný nováček, rozkoukávám se, ale jsem moc ráda, že jsem tyto stránky objevila. Ještě jednou díky !
Radovan Cakl
Libore neváhej. Ženská s pevnou vůlí Ti pomůže i zhubnout. Mě pomohla před 12ti lety ze dne na den přestat kouřit úplně bez absťáku :-) ?-) :-D
Libor Farský
Máš pravdu. Zkusím se přihlásit do Seznamky. Ale to až pořádně zhubnu :-)
Radovan Cakl
Libore, když má ženská pevnou vůli, dotlačí toho svýho tam, kam chce ?-)
Libor Farský
Radku, já žasnu. Kde jsi se to všechno okolo IT a fotografování sám naučil ? Vždyť zaměstnání jsi měl jiné. Spadl jsi nám sem na i60 z hvězdného nebe, děkujeme.
Hana Rypáčková
Radku, dobrý počin, hned jsem to poslala dál...
Helena Hejduková
Program Movie Maker používám, ale nepřidávala jsem zatím hudbu, protože se týkají receptů a postupů zpracování. Ale musím potvrdit to, co v článku píšete, je to docela šikovná zábava a když je hezká série fotek je to jedinečná úprava, jak je prezentovat. Pět hvězdiček a palec nahoru. Dobrá inspirace hlavně pro ty, kteří rádi a hodně fotí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%