FOTO: archiv autorky
Můj seniorský život - carpe diem
13. 2. 2016Narodila jsme se v době, kdy slečny neměly obočí jako Brežněv, tetování bylo znakem pobytu v nápravném zařízení a domácí vaření nebylo módní záležitostí, ale samozřejmostí. Z toho je patrno, že můj záruční list už je trochu zažloutlý. Leč nezoufám, střevíce na podpatku nazouvám a jdu hledat živou vodu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
14.2.2016 19:59
Oceňuji styl šarm,obsah,pointu.Prostě,ať se to podaří.A propos,nemihla jste se před rokem ve Velké módní soutěži na předním místě?Vítejte.mm
Eva Balúchová
14.2.2016 16:58
Každému kdo mě závidí důchod říkám:"Buďte rádi,že jste mladí".Ale Váš manžel to řekl taky moc hezky. :-)Dočkáte se a užijete si ho.
Helenka Vambleki
14.2.2016 10:40
Čtivé, vítám dalšího slibného literáta s laťkou vysoko,, první ukázka 5* líbí se mi, že jo to napsané s lehkým humorem. Držím palce do dalších aktivit
Naděžda Špásová
14.2.2016 09:50
Heleno, moc hezky jste si naplánovala svůj důchodový život. Přeji vám, aby se vaše předsevzetí plnila k vaší radosti a ve zdraví. *****
Alena Tollarová
14.2.2016 09:45
Heleno, Vy se toho určitě dožijete a já doufám, že my všichni důchodem povinní tady na íčku se dožijeme dalších Vašich příspěvků. S těmi džínami mě to pobavilo, já to mám stejně - hezky do pasu. Jen Vám přeji, aby si vnučka víc než kufříček s šatičkami na panenku nepřála toho ufouna. Pardon smartfouna nebo takovou nějakou potvoru :) :) :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA