Můj seniorský život - carpe diem
FOTO: archiv autorky

Můj seniorský život - carpe diem

13. 2. 2016

Narodila jsme se v době, kdy slečny neměly obočí jako Brežněv, tetování bylo znakem pobytu v nápravném zařízení a domácí vaření nebylo módní záležitostí, ale samozřejmostí. Z toho je patrno, že můj záruční list už je trochu zažloutlý. Leč nezoufám, střevíce na podpatku nazouvám a jdu hledat živou vodu.

Můj seniorský život
Hodnocení:
(4.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Oceňuji styl šarm,obsah,pointu.Prostě,ať se to podaří.A propos,nemihla jste se před rokem ve Velké módní soutěži na předním místě?Vítejte.mm
Eva Balúchová
Každému kdo mě závidí důchod říkám:"Buďte rádi,že jste mladí".Ale Váš manžel to řekl taky moc hezky. :-)Dočkáte se a užijete si ho.
Růžena Antlová
Hezké plány a pěkný článek
Eva Mužíková
To nemá chybu, milé a vtipné...*****
Helenka Vambleki
Čtivé, vítám dalšího slibného literáta s laťkou vysoko,, první ukázka 5* líbí se mi, že jo to napsané s lehkým humorem. Držím palce do dalších aktivit
Lenka Hradecká
Hezké plány, už se těším na knižní doporučení. To je výborný nápad.
Naděžda Špásová
Heleno, moc hezky jste si naplánovala svůj důchodový život. Přeji vám, aby se vaše předsevzetí plnila k vaší radosti a ve zdraví. *****
Alena Tollarová
Heleno, Vy se toho určitě dožijete a já doufám, že my všichni důchodem povinní tady na íčku se dožijeme dalších Vašich příspěvků. S těmi džínami mě to pobavilo, já to mám stejně - hezky do pasu. Jen Vám přeji, aby si vnučka víc než kufříček s šatičkami na panenku nepřála toho ufouna. Pardon smartfouna nebo takovou nějakou potvoru :) :) :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%