Na jaře a na podzim to stojí za to
Ilustrační foto: pixabay.com

Na jaře a na podzim to stojí za to

6. 2. 2016
zábava
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Helenko, to je skvělé,moc se mi líbí ty kostýmy,jste super parta.
Lenka Hudečková
Je to paráda, když se dospělí umí hezky pobavit :-). Helenko, hezky jsi to napsala a fotky jsou super...
Marie Magdalena Klosová
To je pěkné !!!! Přeji výdrž a hodně transformačních nápadů.mm
Zdenka Jírová
To je prima parta, v mládí jsme měli podobnou, svolávali jsme se na plesy a Silvestra, a bývala legrace.
Eva Balúchová
Dostala jste se do výborné party.
Eva Mužíková
Helenko, jsi moje krevní skupina.... zrovna tento týden jdu na seniorskou maškarní veselici.... Fotky masek nápadité, úsměvné *****
Hana Rypáčková
Legrace musí být a v partě je to nejlepší.Hezké dokumenty..
Naděžda Špásová
Heleno, hezký napsané. Trochu vám závidím, že vám nedělá problém se namaškařit. Já jsem zamlada byla na dvou maškarních plesech a bylo mi to tak znechuceno, že jsem se zařekla, že už nikdy. Velký problém nastal, když to po mě v posledním zaměstnání chtěli nadřízení. Jednou jsem odolala, podruhé už jsem si to nedovolila. Přitom mám srandu ráda. Přeji vám hodně dobrých nápadů a ať vám to vydrží hodně dlouho. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%