Vnouček Ríšánek a malá Ladyna
Můj seniorský život: Obyčejný život, nebo velké štěstí?
7. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
9.2.2016 17:43
Jej to přeci nevadí že nešplháte po skalách zas umíte jiné věci a dělat svým vnoučatům společnost to je nádherná činnost ,kytičky se vám také za lásku k nim odvděčí. Přeji aby těch nasbíraných střípků bylo ve vašem životě ještě hóóóódně moc
VANDA Blaškovič
9.2.2016 16:54
Ahoj, Jitko! Také si myslím, že spokojený rodinný život je nejdůležitější. Sport je již taková nadstavba, a může se nahradit jakýmkoli pohybem pro zdraví. Měj se krásně a ať Ti vnoučata rostou jen k radosti.
Naděžda Špásová
9.2.2016 14:50
Jitko, máte to hezky sepsané. Vy máte krásný důchodcovský život. Co záleží na tom, že nelyžujete, nebruslíte a podobné hlouposti? Já taky ne, no a co? Proto přece není náš život méně hodnotný. Máme třeba něco, co nemají jiní. A já vám, Jitko, přeji, ať se dočkáte dospívání pravnučky a vůbec spokojený život. *****
Alena Tollarová
9.2.2016 13:27
Co je to obyčejný život? Každý si pod tím může představit úplně něco jiného. Žít a být šťastný, co víc si člověk může přát_
Zuzana Pivcová
9.2.2016 12:14
Jituš, dá se to pojmout i opačně, já se zase nemůžu "pochlubit" svými činnostmi s rodinou, s vnuky. A těm, kterým je to dopřáno, ano, říkám dopřáno, těm to ze srdce přeji. Přála bych si, abychom se navzájem brali jako lidé různí, s různým životním osudem, různým současným životním stylem, zájmy, bez závisti, posměchu, kritiky, nechápavého kroucení hlavou. Důležité je, to, co je nám dáno a můžeme mít, brát opravdově a tzv. se srdcem na dlani. A Ty taková jsi.
Vladka Steinová
9.2.2016 11:00
Jitko, neobyčejný život a velké štěstí, přeji, ať Ti vydrží co nejdéle!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA