Chřipky jsou tady, Česko je na prahu epidemie
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Chřipky jsou tady, Česko je na prahu epidemie

5. 2. 2016
epidemie chřipka prevence zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Jachimová
V posledních asi 3 letech jsem se jí s úspěchem vyhnula. Letos se mi to ovšem nepodařilo a momentálně s ní zápasím. Nemohla jsem se ani zúčastnit ve čtvrtek íčkařského masopustu a to mě dost mrzí. Jinak zásady, jak se jí vyhnout dodržuji, ale je to jako ruleta.
Alena Várošová
To chce zázvorový čaj,citron a med.Máme namražené oranžové bobulky rakytníku,vždy odsypu ze sáčku tři,čtyři velké lžíce a dám na to 1 velkou lžíci tekutého medu.Počkám hodinu a pak skoro každý den konzumujeme.Když si některý den nevzpomenu,nic se neděje. Dřív jsem se oprané a oschlí dávala přímo do medu,některých malých skleničkách začaly kvasit.Tento způsob je vhodnější a není pracný.
Eva Mužíková
Jarmilo, já bych na to moc nespoléhala, raději dodržuj níže uvedené " třináctero":)))))
Lenka Hudečková
Nelze se moc vyhýbat lidem, když s nimi člověk pracuje. Vitamíny užíváme, snad se nám chřipka vyhne.
Jarmila Komberec Jakubcová
Doufám, že chřipka do Plzně dorazí až po 1.březnu - to už budu v Maroku a tam se doufám nedostane.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%